Qui és qui?

tomas capturaSeguim amb aquesta proposta d’estiu de “Qui és qui?”  per portar-vos el record de la nostra emissora i de tota la gent que ha passat pels nostres estudis, com a col·laboradors, tertulians o senzillament oients que sempre ens han seguit.

Aquest matí el facebook ens recorda que un antic col·laborador compleix anys avui i hem aprofitat per recuperar algunes imatges del seu pas pels nostres estudis.

En aquell temps encara no disposàvem d’imatges digitals, i avui a l’hora d’escanejar la imatge ens hem trobat amb un altre inconvenient, l’escaner no funciona !!! així que he optat per  fer una foto de la mateixa foto !!! s’ha d’aguditzar l’enguiny quan hi ha contrarietats.

Us parlo d’aquest col·laborador al que li agradava la música de sempre, els seus ídols;  Nino Bravo, Sergio Dalma, Roberto Carlos…venia de Roquetes, va fer diversos programes musicals i de tertúlia, sol o amb la també estimada col·laboradora Bendy Suarez, ell  fou l’anima mater del “de tu a tu” , tot i que actualment ha canviat el format, aquesta festa de la radio va iniciar-se al 1997 i es va portar per primer cop el 18 de desembre d’aquell any al Centre Cultural.

La nostra emissora sortia dels habituals estudis, per fer una festa en directe amb els nostres oients. Aquells primer anys, si no mal recordo, la festa estava patrocinada per Iceber33-Maheso,  que ens obsequiava amb un “pica-pica” dels seus productes, ells formaven  part dels nostres patrocinadors.

I que fèiem en la festa? música, entrevistes, tertúlia…tot en directe, molta imaginació i ganes perquè durant unes hores la ràdio es pogués veure i viure en directe amb espectadors.

En aquell format va durar uns quatre anys i van passar-hi grups diversos entre ells els més destacats “Quico el Celio el noi i el mut de Ferreries” , el Cantautor Albino Tena, o fins i tot una intèrpret Catalana Berta…que tots recordem anant a buscar taronges a la finca de Guillermo en un vent de mil dimonis.

També la participació d’artistes del nostre poble com el duet format pels germans Múria, cantants del nostre poble que participaven al Karaoke o gent de l’àmbit de la cultura del territori d’aquella època.

Us deixem algunes imatges del nostre protagonista, te’n recordes d’ell?