Paco Gas, nou president de la Mancomunitat Tortosa-Roquetes

La sessió extraordinària de l’assemblea general de la Mancomunitat Tortosa-Roquetes, celebrada ahir al  migdia a la sala de sessions de l’ajuntament de Tortosa, va tenir com a únic punt de l’ordre del dia el canvi de presidència de la Mancomunitat, d’acord amb allò que estableix l’article 14 dels seus estatuts. Així, la presidència que durant aquests dos primers anys de legislatura municipal ha ostentat l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha passat a mans de Paco Gas, l’alcalde de Roquetes, que l’ocuparà els dos anys restants.


El relleu en el càrrec, però, no comportarà cap canvi en la línia de treball que ha dut fins ara la Mancomunitat; ans al contrari. “El canvi és més aviat protocol•lari. S’ha fet una molt bona feina i continuarem tirant endavant els projectes que ja teníem previstos”, manifestava  el nou president. En la mateixa línia s’expressava  l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel: “el més important és l’impuls que hem donat a la Mancomunitat els governs municipals de Roquetes i Tortosa, i la bona sintonia que mantenim. Ara fa pocs dies vam inaugurar una gran obra, la carretera de Roquetes a Jesús, el projecte de la qual feia més de dotze anys que estava redactat i encallat”.
L’esmentada carretera Roquetes-Jesús ha estat, fins ara, el projecte més ambiciós de la feina conjunta dels dos municipis, sense oblidar l’arranjament de la carretera dels Ports. Ara, la Mancomunitat ja s’està treballant en una altra obra: la millora de tot l’entorn del barranc de Sant Antoni, una actuació mediambiental en un espai natural molt important per a les dues poblacions i per al territori.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada