El Conseller d’ Agricultura visita Santa Bàrbara

Serà el segon Conseller que visita el municipi en tres mesos.
Es reunirà  amb la direcció de les dues cooperatives locals.

Conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí,(Foto:Araponent.cat)

(J.Roig).-Entre els objectius de l ‘alcalde planer,Jordi Boronat , per aquesta legislatura està el de fomentar al màxim els contactes i visites institucionals per tal de que “qui ens governa conegui el poble i que nosaltres  coneguem a quin ens podem dirigir si, en un moment donat, necessitem ajut” deia l ‘edil.

Així dons i desprès de que en els tres darreres mesos hagin passat per Santa Bàrbara,des de el Delegat del Govern o la Directora territorial  de Benestar i Família o el conseller del mateix Departament ,Josep Lluis Cleries,avui és el torn del titular d’Agricultura , Josep M. Pelegrí.
Jordi Boronat explicava que la visita de Pelegrí a Santa Bàrbara es centrarà en tres punts:El Museu de la Plana,les Cooperatives i el Canal Xerta-Sénia.

Al Museu  se li vol mostrar  l’ obra,(encara per inaugurar oficialment), i explicar-li l’ objectiu i la finalitat de la mateixa. La visita a les cooperatives Sant Gregor i Agrícola del Camp és per mostrar-li al conseller “la potència” de les mateixes i tenir una petita reunió amb els directius de els dues entitats per tal d’ analitzar la situació en que es troba el sector oleícola a la zona. I finalment  es vol mostrar al conseller el suport i l’ impuls que ,de sempre,ha donat  Santa Bàrbara al Canal Xerta –Sénia,per aquest motiu també hi haurà una reunió de treball amb el president de la Comunitat General de Regant,Lluis Cortiella .