“Engrescar”, “Plantar cara” i “Ser el moment”, les propostes dels tres candidats a les municipals de Santa Bàrbara

urna_eleccions_municipals_2015

Aquest diumenge Santa Bàrbara podrà triar entre tres candidatures a la convocatòria electoral municipal.

CiU proposa engrescar-se mes per Santa Bàrbara, mentre que Esquerra Planera vol plantar cara per un futur col.lectiu el PP afirma que ara és el moment.

(J.Roig).-Santa Bàrbara afronta aquest proper diumenge la comtessa electoral amb tres forces que competiran, una vegada més, per aconseguir el major nombre de regidors al nostre ajuntament, governat històricament ( i sempre amb majoria absoluta) per CiU, que en aquest cas presenta candidatura amb Alfred Blanch encapçalant la llista convergent per primer cop. El Partit Popular presenta candidatura amb Xavie Boqué que repeteix per quarta vegada al capdavant de la llista que presenta la formació, mentre que la coalició d’esquerres, Esquerra Planera, té com a cap de llista al republicà Marc March que al 2011 va anar també com a cap de llista d’Unitat Planera.

El PP, que a les municipals del 2011 va aconseguir el 10’38 % del vots i un sol regidor, es presenta ara amb l’eslògan de “Ara és el moment” i proposa com a punts més destacats del seu programa, rebaixar i fraccionar el impostos, augmentar el suport econòmic i logístic a les entitats del poble, promocionar el polígon industrial, senyalitzar i retolar el carrers del poble que no ho estiguin o crear un servei municipal de vigilància i col•locar càmeres de vigilància en espais públics per evitar actes vandàlics als punts conflictius del municipi.

Esquerra Planera, coalició formada bàsicament per ERC i PSC i que, el 2011 amb el nom de Unitat Planera,va aconseguir dos regidors amb el 15’27% del vots, es presenta amb el lema “Plantem cara, un futur per a tots” per esgarrapar regidors al govern actual, sintetitzant amb 10 punts les principals propostes del seu programa, entre les que destaca la creació d’un carnet planer per disposar de 15 dies per poder gaudir de les diferents instal•lacions municipals, o la gratuïtat dels llibres de text, la creació d’un espai de reunió i lleure per a joves de entre 14 i 18 anys, continuar amb la política de contractació per part de l’ajuntament de persones amb risc d’exclusió social i consultar al poble quant s’hagin de decidir inversions que superin els 300.000 euros , així com elaborar uns pressupostos públics i participatius.

Finalment, CiU, l’actual força majoritària al nostre ajuntament, amb 8 regidors aconseguits fa 4 anys i el 64’45 % del vots, presenta l’enunciat de “Engresca’t més per Santa Bàrbara” i proposa, entre altres punts, subvencionar les places del Centre de Dia mentre no hi hagi places concertades, crear i senyalitzar itineraris de “passejades saludables”, bonificacions especials per a l’ús d’instal•lacions esportives, així com al cessió del nou espai de l’Hotel d’entitats. Seguir donant suport a l’escola municipal de música i potenciar i actualitzar diferents actes i aspectes de la festa major i la Fira de l’oli. També proposen actualitzar i posar en funcionament les ordenances de convivència i bona ciutadania i instal•lar serveis de videovigilància a espaia municipals susceptibles.

Les apostes convergents en infraestructures passen per seguir amb les obres de canalització del barranquet, seguir negociant per aconseguir que l’antiga estació de tren passi a ser de titularitat municipal o treballar per aconseguir la rehabilitació del edifici de l’antic ajuntament.

1 resposta
  1. Raul
    Raul says:

    conec un poble,on els veins n´estavent molt ficats en la politica,varies begades van arribar a les mans per tal cuestio;pero i aigue unes eleccions,on un alcalde se presenta amb la siguen proposta ” fare coses pel poble, construire un gran pabello,fare una piscina,un gran passeig a l´entrada del poble i sobre tot renunciare a la paga de alcalde ” S´an acabat les pica baralles i solament se presenta ell a l´alcaldia. Avui sa cumplit tot el que va prometre, fins i tot paga factures de la seva buchaca.¿voleu saber de quin poble es tracta, dons de FREGINALS naturalment.

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada