El programa electoral d’Esquerra Planera es sintetitza en deu propostes

logo

Entre altres consultar al poble quant s’hagin de decidir inversions que superin els 300.000 euros , i elaborar uns pressupostos públics i participatius.
Volen mostrar un programa que dibuixi el canvi social i realista que necessita el poble.

(J.Roig/T.G.).-Com van fer fa uns dies per presentar l’ equip amb que concorrerà a les properes eleccions municipals, Esquerra Planera presentava aquest passat dimarts  i des de la ràdio municipal, el programa que proposa als veïns de Santa Bàrbara per demanar-los-hi el vot per a la coalició esquerrana.

El cap de llista, Marc March explicava que el programa  s’ha confeccionat bàsicament amb els suggeriments i propostes recollides de la mateixa ciutadania i que, més enllà de les qüestions recurrents , volen mostrar  el canvi social i realista que proposa Esquerra Planera per als veïns i veïnes de Santa Bàrbara.

Un canvi que es resumeix amb els deu punts del seu programa electoral i que  començaria proposant un carnet planer amb el que els planers i planeres podrien disposar de 15 dies per poder gaudir de les diferents instal•lacions municipals, com la zona de gimnàs, el poliesportiu o les piscines, de forma gratuïta. També es proposa la gratuïtat dels llibres de text , previ una sèrie de condicions, o la revisió a l’alça, de les subvencions a les associacions i entitats del municipi.

Esquerra Planera proposa també crear un espai reunió i lleure  per a joves de entre 14 i 18 anys, com ja hi ha a altres  municipis veïns, ja que segons deia la número dos de la formació, Eva Franch, aquesta és una edat que necessita recolzament.

Esquerra Planera proposa també continuar amb la política de contractació per part de l’ajuntament  de persones amb risc d’exclusió social i consultar al poble quant s’hagin de decidir inversions que superin els 300.000 euros , així com elaborar uns pressupostos públics i participatius, com es fa ja a altres municipis del territori. Eva Franch deia que per al seu grup, aquest és un dels punts més importants.

Finalment també proposen més transparència en les ofertes públiques de treball , convidant a la ciutadania a participar també amb la selecció de personal. Potenciar el comerç local i a la pagesia i descomptes per a famílies nombroses o monoparentals afegits als serveis de pagament de l’ajuntament, son els dos darrers punts de la proposta d’aquesta formació política que pretén aglutinar el vots d’esquerres al nostre municipi des de la coalició Esquerra Planera.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada