ERC a Santa Bàrbara considera que s’ ha fet un us partidista de la visita a les obres del Centre de Dia.

Portaveu d' ERC a l' ajuntament de Santa Bàrbara,Marc March (Foto J.Roig)

També diu que qui ha mentit en el tema de la subvenció és l ‘equip de govern  perquè va canviar el projecte inicial del Centre de Dia.

El portaveu republicà a l ‘ajuntament   de la plana diu que ha  traslladat el tema al ‘ex  delegat de Ciutadania perquè valori la resposta que cal donar  a les acusacions d’ incompliment.

(J.Roig).-La reacció a les declaracions que van fer  l ‘alcalde de Santa Bàrbara i  la regidora de Serveis Socials del municipi al decurs de la visita que el Conseller de Benestar i Família va fer el passat diumenge   a les obres del Centre de Dia, no s’ han fet esperar.

El regidor i portaveu del grup d’ ERC  a l’ ajuntament planer  a titllat de “electoralista” la visita  a les obres,tot concretant que ,encara que els hi semblava be la visita de Cleries , no  podien admetre  que l ‘equip de govern aprofites la presència del nombrós públic assistent  a l ‘acte per adjudicar-se tots els mèrits de l ‘obra. Marc fins i tot subratllava que  s’ hauria d’ haver convidat  a algun representat del govern espanyol que”en definitiva és qui ha estat  pagant fins ara l’ obra” .

D’ altra banda i en referència a les afirmacions fetes al decurs  de  l ‘acte , tot acusant a l ‘anterior govern català de no haver complit  el compromís adquirit per aportar 700.000 euros  a l’ obra,Marc deia que,qui ha mentit ha estat l ‘equip de govern planer , perquè aquesta quantitat que  ara es reclama,en realitat es va comprometre per un projecte  anterior.

El regidor república  recordava que en un principi CiU  va presentar un projecte per  construir  el  Centre de Dia als  solars  de propietat municipal ubicats al costat de la Llar d’ infants,per al que ,efectivament,es va comprometre  la subvenció. Finalment es va decidir  canviar el projecte inicial traslladant-lo  a l ‘edifici de l ‘antiga “miniclinica” per  lo que al canviar l’ ubicació del mateix,es perdia la subvenció tal com estableix la normativa,ja que  el canvi  de projecte significa canvi dels paràmetres de l ‘obra  i per tanti cal tornar a demanar -la .

Marc  afegia, reforçant els seus  arguments que, ni el mateix conseller ,en la visita a l ‘obra del passat diumenge,es va voler comprometre a assegurar la  subvenció en qüestió.
També avançava que havia traslladat la gravació amb les acusacions de la regidora i l ‘alcalde a l ‘anterior delegat de Ciutadania  per a que valori ell mateix la resposta que cal  donar a les mateixes.

2 respostes
 1. Albert
  Albert says:

  Jo el que veig, com a planer, són pocs arguments per rebatre tot el què ha fet convergència aquest darrers 4 anys a santa Bàrbara.
  A més, la Unio Planera, dels dos partits em sembla fatal, ratllant la falta de respecte als votants socialistes i esquerrans.

 2. Josep
  Josep says:

  Gràcies per la teva opinió,Albert.En quant a la segona part del teu comentari,és respectable l’opció presa per aquets dos partits…en definitiva,qui te la paraula és el poble,no ?

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada