La restauració del Parc Municipal de Santa Bàrbara,a debat.

Vista actual del Parc Municipal de Santa Bàrbara (Foto J.Roig)

El PP creu que l’ inversió es podria destinar a altres finalitats socials i UP di u que l’ obra generarà una despesa de manteniment que ara no es té.
CiU defensa el projecte argumentant que fa anys que no es fa cap actuació al Parc i per no perdre una subvenció del govern.

(J.Roig).-L ‘actuació que l ‘equip de govern convergent a  l ‘ajuntament de Santa Bàrbara vol fer  al Parc Municipal, ha generat diverses opinions, també entre els dos grups de l ‘oposició que hi estan representats,Unitat Planera i Partit Popular.

Per a Xavier Boque,portaveu del PP ,l ‘ arranjament d ‘aquell espai públic no és prioritari ja que creu que l’ inversió que s’ hi destinarà podria servir per a finalitats socials i per flexibilitzar l’ ofegament  econòmic  al que ,les diferents  administracions,sotmeten als ciutadans. Cal  recordar que Boque ha demanant reiteradament que  s ‘estudies la possibilitat de condonar  l’ IBI de rústica als pagesos de la localitat,tenint en conte l’ infravaloració actual dels principal cultius del terme com són les olives o els cítrics a la que cal sumar una sequera  que també a condicionat la productivitat del sector.

Per la seua banda,  la coalició de UP,formada per ERC i PSC,creu que l’ inversió al Parc Municipal generarà uns treballs de manteniment i per tant una despesa que ara no es té. Fernando Llombart,un dels regidors d ‘aquesta formació, deia que ,amb la pavimentació que s’ hi vol posar,els residus i brossa que generi  la vegetació es veuran més que no pas  ara que el sòl és de terra.

Finalment,Jordi Boronat,alcalde de CiU a Santa Bàrbara,justifica aquesta polèmica inversió per diversos motius. A part de perquè era un projecte que portava el seu grup al programa electoral,també  per no perdre una subvenció de la Generalitat  de 55.000 euros que prescriu enguany   i també perquè fa molts anys que no es fa cap inversió a aquest espai  públic.

Les obres de restauració del Parc Municipal,contemplarien entre altres actuacions,el cobriment del terra amb formigó o altres materials  pareguts i podrien començar el proper mes de febrer,segons deia el mateix Boronat.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada