El PSC de Santa Bàrbara diu que l’ únic que mereix conservar-se en la remodelació del nou ajuntament , és la façana.

facana-ajuntament1Un dels punts del darrer programa electoral de l ‘equip de govern planer ,amb majoria de CiU, contemplava la remodelació i restauració de la Casa Consistorial, edifici que data de principis del segle XX  i que en l ‘actualitat està força deteriorat.
En principi sembla que la conjuntura econòmica actual no ha de permetre , en l ‘actual legislatura , realitzar aquestes obres ,que segons el portaveu del PSC a Santa Bàrbara, Fernando Llombart ,estarien pressupostades en prop de 3 ME.
Lo que si que ha aconseguit el municipi, mitjançà la col•laboració de la Diputació , ha estat el projecte de l’ obra ,projecte que segons el mateix Llombart neix amb unes carències significatives que no satisfan el seu grup , entre altres raons perquè no contempla una sèrie de millores tecnològiques i mediambientals com per exemple utilitzar determinades parets de  l ‘edifici per instal•lar-hi plaques solars.

Fernando Llombart també es mostra clarament partidari de refer completament l ‘edifici en lloc de restaurar-lo. Cal  explicar  que el projecte és per rehabilitar l ‘edifici de manera que solament es buidaria de dintre conservant les quatre parets exteriors pel valor històric que te.
Llombart ha estat clar en aquest sentit: ha dit que l’ únic que es digne de conservar pel seu relatiu valor arquitectònic i sentimental es la façana de l ‘edifici.
El portaveu socialista a l’ ajuntament de Santa Bàrbara feia aquestes declaracions després que va dir , haguera obtingut una informació segons la que ,els diners dels fons de cooperació es destinarien a l ‘execució d’ aquesta obra, informació que, segons a admès el mateix Llombart ha acabat no sent certa.
De totes maneres ,el polític  planer diu que val la pena obrir un debat sobre el projecte del nou edifici de l’ Ajuntament ,ara que hi ha temps per redreçar  el projecte ja que està convençut que al decurs d ‘aquesta legislatura almenys , l ‘equip de govern no el podrà tirar endavant.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada