Marshall, de “La Patrulla Canina”, serà la gran novetat del Parc de Nadal planer.

L’activitat nadalenca, d’entrada gratuïta, arriba enguany a la seva 20a edició convocant entre 200 i 300 joves cada dia.

Demà comemarshall-patrulla-caninancen els preparatius i muntatge de la que serà la 20a edició del Parc Infantil i Juvenil de Nadal que organitza l’ajuntament de Santa Bàrbara des de la Regidoria de Joventut.
Les portes del Parc, però, no obriran fins al dimarts 27 de Desembre i les activitats es perllongaran fins al dia 30, entre les 11 i les 13.30 h al matí i des de les 16 a les 20 a les tardes, i el dia 3, que solament hi haurà sessió matinal.
Montse Tomàs, directora del Parc, explicava que comptaran amb més de 40 voluntaris que s’ocuparan de les diferents activitats i tallers que es duran a terme durant aquests dies com ara Treballs manuals, inflables, Internet i consoles, tennis taula, sala de maquillatge, etc..
Una de les novetats que destacava Tomàs, és la visita d’un dels personatges de ficció més populars ara mateix, Marshall un dels membres de la sèrie de dibuixos animats “La Patrulla Canina” que passarà pel Parc el dia 30 a la tarda.
El Túnel de Terror segueix essent una de les activitats que més agrada als xiquets i xiquetes així com la visita de l’Herald que tindrà lloc el dia 31. També es mantí un dels tallers que més èxit va tenir l’any passat: la macro carta al Reis Mags que s’escriu entre tots els joves participants.

El Parc de Nadal de Santa Bàrbara és d’entrada gratuïta. Se celebra al Pavelló Municipal i acull cada dia entre 200 i 300 infants.