Gala Taurina i Festa “disco” aquest cap de setmana a Santa Bàrbara

14025_10152570812353883_4867701430838213597_nLa penya taurina “Planers pels bous” organitza aquesta nit una “Festa Disco” i demà, la Sisena Gala Taurina per premiar els millors animals i ramaderies del Concurs de les passades Festes Majors.
La Gala inclourà un homenatge a la vaca “Niebla” que es va acomiadar dels “ruedos” a Santa Bàrbara el passat mes de juliol

(J.Roig).-Aprofitant el cap de setmana de la Fira de l’Oli, aquesta nit , la penya taurina “Planers pels bous” de Santa Bàrbara organitza una festa al Centre Cultural que comptarà amb la col•laboració de l’Associació de Djs locals i amb l’objectiu de poder recaptar diners per poder comprar el cerril que, tradicionalment, presenta la penya a les Festes Majors.

Joaquim Marti, com a portaveu de la penya, explicava que la festa no es va poder fer al mes de setembre i al recinte poliesportiu com era habitual, per això i com que les condicions climatològiques no són les mateixes al novembre, es farà al Centre Cultural.
La festa, amb servei de bar a preus populars, començarà a partir de les 12 de la nit i  l’aportació a fer per participar, serà de dos euros .

D’altra banda i per sisè any consecutiu ,la penya taurina “Planers pels bous” organitza aquest dissabte a les set i mitja de la tarda i a la carpa d’actes de la Fira, la Gala Taurina on es premia i reconeix el treball i l’espectacle que les diferents ramaderies participants van oferir al Concurs de Ramaderies de les passades festes majors. Martí recordava que Santa Bàrbara és l’únic poble del territori que organitza un acte d’aquestes característiques i a més, amb força èxit, com ho demostra el fet que la Gala ha comptat sempre a la presència de força públic i sobre tot amb la dels ramaders participants, alguns amb importants desplaçaments des d’altres comunitats autònomes.

La Gala premiarà enguany la millor vaca i el millor bou del Concurs i també el millor “detall”, el millors animals i la millor ramaderia. L’acte clourà amb un homenatge a la popular vaca “Niebla” de la ramaderia de Vicent Benavent de Quatretonda , un animal molt reconegut els darrers anys pels aficionats taurins pel joc i espectacle que sempre dona a les places i que enguany va fer la seua darrera aparició (amb força èxit) a la setmana taurina planera.