La Fira es queda sense veu

DSCN1597

Entrevistes a l ‘estand de La Plana Ràdio a la fira de l ‘any 2011 (Foto : LPR)

La ràdio ha estat present a la Fira des de la primera edició. Enguany no podrà ser-hi per raons  pressupostaries.

(J.Roig/T.G.).-L ‘efecte de les retallades per tal d’ ajustar-se a la disponibilitat pressupostaria,farà que enguany la Fira de l’ Oli de Santa Bàrbara,per primer cop en 17 anys , no pugui oferir l’ habitual  servei   de  difusió mitjançà l ‘emissora municipal La Plana Ràdio. Al menys aquesta era la justificació que la regidora de Fires i Festes,Judit Lleixà donava al personal de l ‘emissora al comunicar-los-hi que enguany la ràdio no podria estar present a l ‘esdeveniment.

La decisió ha causat la lògica  sorpresa i decepció al personal de l ‘emissora i també entre  l’audiència, ja que la ràdio ,present a la Fira des de els seus inicis,ha  servit no solament per donar el servei de megafonia interior als visitants i expositors,sinó molt especialment per exterioritzar,informar  i difondre pràcticament tot el quer passava al recinte,convertint-se d ‘aquesta manera  en una eina de promoció  i divulgació  i d’informació per aquells que,per la raó  que fora (treball,malaltia),no hi podien assistir

El personal de l ‘emissora,tot i entendre les raons  pressupostaris de la regidoria,lamenta que , unilateralment, s’ hagi decidit deixar de donar aquest servei  sense  intentar trobar alguna alternativa per  reduir  la despesa que pugui significar. Per  exemple ubicant els estudis  a l ‘estand  del mateix ajuntament ,si la contractació d’ un estand específic per a la ràdio desequilibrava el pressupost ,tenint en compte que la infraestructura necessària per al ‘emissió no necessita d’ un gran espai gràcies a les noves tecnologies i d ‘altra banda perquè  el personal tampoc no significa una despesa extra .

Tot  i no poder-hi estar  presents per difondre-la , el personal de La Plana Ràdio  estem segurs de que ,amb veu o sense,la Fira de l’ Oli de Santa Bàrbara continuarà essent un èxit i un referent  al territori , com ho ha estat al decurs dels 16 anys precedents (moltes vegades fins i tot tenint en contra els elements). L’esforç i la il•lusió que tot hom hi posem s’ ho mereix.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada