Santa Bàrbara inicia la reforma de camins més important de la legislatura.

Seran quasi 9 km de camins els que s’arranjaran des d’aquest mes de setembre.

La Inversió d’una part d’aquests camins està subvencionada al 50% per la Diputació de Tarragona.

(L.P.R / T.G) En un municipi rural com és el nostre,  tenir els camins adequats és important i sobretot en plena campanya de garrofa i quan s’acosta la època més forta de l’oliva i cítrics.

Segurament aquesta serà una notícia ben rebuda, especialment pels pagesos, perquè abans que finalitzi el mes de setembre ja s’han començat els treballs d’arranjament de diferents camins amb la reparació de vorals, tapar els sots i dotar la superfície d’una capa asfàltica.

L’ajuntament ja tenia projectat iniciar l’arranjament de 5 camins, que s’havia de començar abans l’estiu però per finalment s’iniciaran aquest mes que finalitaza, en total són 4.550 m. els que es repararan amb fons propis.

La inversió suma 46.000 euros i afecta els camins de la Masada de Don paco, de Hierro, el que comunica amb el de  potret i camí vell, el tram final que va del camp de futbol fins l’assecadora,  així com els dos entradors abans d’arribar al poligon.

A tot això s’ha de sumar la línia d’ajuts que ha tret la Diputació de Tarragona per l’arranjament de camins,  amb subvencions que s’ofereixen depenent del nombre d’habitants que té el municipi.  Santa Bàrbara es veurà beneficiada amb un 50% de subvenció, en el que s’ha projectat l’arranjament del camí vell de la Galera, un camí de quasi 5 km.

Aquest camí s’havia projectat amb dues fases,  una que va des de el barranc de les coves a la carretera del Mas i l’altra de la carretera del Mas fins al barranc de Lledó, i amb el suport de la Diputació es podrà fer tot sencer. Esta previst que a partir d’avui comencin els treballs que s’allargaran durant els propers mesos.

La inversió amb tots els camins projectats, suposa el doble de la feta l’any passat, que fou de 3 km arranjats.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada