La Galera participa a les Jornades Europees del Patrimoni.

Organitza uns tallers gratuïts entorn al seu patrimoni  i enguany d’ una manera molts especial a l ‘entorn de la terissa.

(Redacció/J.Roig) El darrer cap de setmana  de setembre el Museu Terracota de La Galera ha preparat un taller per tal de participar a les Jornades Europees del Patrimoni. La Galera,com ja ho ha fet en edicions anteriors, participarà  aquest any d’aquestes Jornades que se celebren a tota Europa durant un cap de setmana entre setembre i octubre. A Catalunya se celebren els dies 28, 29 i 30 de setembre.

Cada municipi o entitat organitza activitats gratuïtes entorn al seu patrimoni i a La Galera   s’ ha preparat  el taller  anomenat “Descobrir les formes i els usos de les peces tradicionals de terrissa de la Galera”

El participants a aquest taller  podran tocar i observar diferents peces de terrissa de la Galera. Els adults i sobretot els joves, descobriran com la terrissa estava present, fins els anys 50-60 del segle XX, a pràcticament tots els aspectes de la vida quotidiana: a la cuina, a la construcció, a l’agricultura, etc. Descobriran les formes pròpies de la Galera i com s’elaboraven i elaboren. No cal oblidar que la tradició terrissera de la Galera, està documentada d’una manera clara des del segle XVIII fins a l’actualitat.

A la Galera, aquestes Jornades Europees del Patrimoni  les organitza l’Ajuntament a través del Museu Terracota i recordem que tindran lloc els dies 29 i 30 de setembre de 2012, d’11 a 14 hores al Centre d’Interpretació de la Terrissa de la Galera

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada