Demà es lliuren el primers Premis Cambra 2010

Cartell de la convocatoria

•    En aquesta primera edició dels guardons, s’han presentat 28 candidatures, 12 de les quals rebran els Premis Cambra 2010
•    El jurat dels Premis Cambra 2010 també atorgarà 3 Reconeixements i 3 Mencions Especials

Més de 400 persones, entre empresaris i representants institucionals de les Terres de l’Ebre, assistiran dimecres 22 de setembre, al sopar de lliurament dels Premis Cambra 2010, que tindrà lloc a Xerta, en el marc de les noves instal•lacions del complex hoteler Villa Retiro.
L’acte de lliurament dels premis serà presidit pel conseller d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya, Josep Huguet, i pel president de la Cambra de Comerç de Tortosa, José Luis Mora.
El president de la Cambra de Comerç de Tortosa, José Luis Mora, ha destacat que “en un moment com l’actual, on la globalització i la competitivitat fan difícil la supervivència de les petites i mitjanes empreses, és del tot necessari estimular i donar suport, alhora que agrair, l’esforç de les empreses”. Segons José Luis Mora, “volem que aquests premis serveixin d’estímul a les empreses de les Terres de l’Ebre perquè, en temps difícils, també cal reconèixer i potenciar l’autoestima de l’empresariat de la vegueria de l’Ebre”. El president de la Cambra de Tortosa ha explicat que els Premis Cambra 2010 són “fruit d’un procés de reflexió i diàleg amb les institucions i, sobre tot, amb els membres de l’anterior i actual comitè executiu i el ple de la corporació, i s’han creat amb la voluntat de reconèixer l’activitat empresarial duta a terme per les empreses, persones o institucions del teixit industrial, comercial i turístic de les Terres de l’Ebre, que contribueixen a la millora de la competitivitat del nostre país a través de la internacionalització, la responsabilitat social empresarial, la innovació i la millor estratègia i iniciativa”.

Un total de 28 candidatures d’empreses i institucions de les quatre comarques ebrenques s’han presentat a aquesta primera edició dels Premis Cambra, 12 de les quals rebran el guardó.
Cal recordar que les bases dels Premis Cambra 2010 estableixen quatre premis –internacionalització, responsabilitat social empresarial, innovació, i millor estratègia i iniciativa- per cadascun dels sectors: indústria, comerç i serveis.
A més, el jurat dels Premis Cambra 2010 ha acordat concedir 3 reconeixements i 3 mencions especials.

La fulla d’acant, símbol dels Premis Cambra
La imatge gràfica dels Premis Cambra 2010 sorgeix d’un element decoratiu de la Casa Brunet, actual seu de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa. Es tracta d’una fulla d’acant, i, concretament, la imatge s’inspira en la decoració de la barana de l’escala principal de la Casa Brunet.

La fulla d’acant té un significat de triomf, d’èxit important, assolit superant dificultats i adversitats, amb lluita i esforç.
L’artesà barceloní i resident a Tortosa, Manel Romero, amb més de trenta cinc anys d’experiència professional com a mestre orfebre, ha estat l’encarregat de realitzar les peces dels Premis Cambra.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada