51 nens i nenes participaran a les Colònies d’Estiu que organitza l’ajuntament de Santa Bàrbara.

aqlberg

Alberg “La Roca Parda” a Cinctorres (Foto : L’alberg)

Hi ha oberta una llista d’espera per cobrir possibles baixes.
Aquesta tarda, a les vuit, hi ha la darrera reunió informativa per als pares i mares dels infants.
Enguany, l’estada es farà a l’alberg “La Roca Parda” a Cinctorres.

(J.Roig/T.G.).-Aquesta tarda tindrà lloc la darrera reunió informativa amb els familiars dels nens i nenes que enguany participaran a les Colònies d’ estiu que organitza l’ajuntament de Santa Bàrbara des de fa 19 anys i que enguany tindran lloc del 25 al 30 de Juliol a l’alberg La Roca Parda al municipi de Cinctorres, a la província de Castelló, un edifici que va ser construït com a residència d’avis, però que, degut a la poca rebuda que va tenir, es va haver de convertir en alberg.

La directora de les Colònies, Montse Tomás, deia que la reunió és important perquè donaran a conèixer les activitats que han preparat per aquest sis dies i que es desenvolupen, com és costum, a través d’un centre d’interès. També han d’informar dels menús que han programat per a l’estada ja que, com a singularitat d’aquestes colònies, els tres darreres anys han estat els mateixos monitors els encarregats de la cuina, oferint una variació de plats amb l’assessorament d’una nutricionista.
Tomás explicava que enguany s’han inscrit 51 infants que estaran tutelats per 9 monitors, recordant que hi ha oberta una llista d’espera per si hi ha alguna baixa de darrera hora. La reunió d’avui servirà també per recordar que s’ha de fer el darrer pagament.

La convocatòria és per a aquesta tarda a les vuit, al local de Serveis Socials i està adreçada, exclusivament, als pares i mares dels participant a les colònies que hi han d’acudir sense els seus fills.