La Cursa Enigmàtica i el Dia de la Paella, els actes de les Festes que més li agraden a la nostra Pubilla Infantil Major.

11263072_937916512896386_2592135184176273491_n

Núria, la nostra Pubilleta Major i Angels, la seua mare. (Foto J,Roig)

Núria Gimeno Bertomeu va ser escollida per la sort per aquest títol el passat 10 de Maig
Es considera una noia alegre, activa i bona estudiant, encara que no té clar que vol ser de gran
La música i els cavalls, les seues principals aficions

(J.Roig).-Es pot dir dir que bé d’una nissaga de pubilles: ho va ser la seua mare, ho han estat les seus dues germanes grans i ara és el torn per a la petita de  la casa, encara que ella tindrà l’honor de ser l’única de la família que és Pubilla Major Infantil.
Estem parlant de Núria Gimeno Bertomeu qui, d’entre les 15 candidates que es van presentar el passat dia 10 de Maig per a ser pubilletes, va resultar ser la tocada per la sort per tal d’ostentar aquest títol.
A l’habitual entrevista que cada any tenim amb les nostres Pubilles Majors, Núria ens explicava que va voler ser pubilla  perquè li fa molta il•lusió, una il•lusió que comparteix amb el seu grup d’amigues , que també forment part  d’aquest nodrit grup de pubilles que tindran enguany les festes Majors de Santa Bàrbara .

És considera una nena alegre i activa. Li agrada col•laborar i es considera una noia treballadora  Encara no sap cap on decantarà els seues estudis en un futur, però és una alumna aplicada que, actualment està cursant 4art. de primària.
El seu temps lliure l’ocupa practicant les seues aficions principals que són muntar a cavall i la música. Núria fa tres mesos que ha començat a rebre classes de guitarra, tot i que també forma part de la Coral Infantil de l’Escola de Música del poble.

En la mateixa entrevista ens confessava que no li agrada massa ballar, tot i que sap que ho haurà de fer amb el seu pare el dia del ball de Pubilles, per això, Àngels, la  mare, ens avançava una novetat que s’inclou enguany  a les Festes  Majors i que seran uns assajos previs de ball  amb les pubilles, pares i acompanyants, per tal de donar més vistositat a l’acte.

Sobre les festes, la nostra Pubilla Infantil Major ens explicava que li va agradar molt que li anessin a cantar el grup de jotes i que el dia de la presentació i elecció no creia que surtis ella “No tenia moltes possibilitats. Érem 15 xiquetes”, deia.
Els actes que més li agraden de les Festes Majors són, la Cursa Enigmàtica, “perquè és molt divertida” i el Dia de la Paella. De la resta d’actes no canviaria res perquè creu que en hi ha per a tots els gustos  i edats.
Finalment Núria volia desitjar a tot hom en el seu nom i en el de les seues companyes pubilles una es molt bones Festes Majors. “Que la gent participi de tots els actes  i  que en gaudeixin” concloïa.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada