La Sènia té el primer club cànnabic de les Terres de l’ Ebre

295094_140241252805953_1388112806_n

Anagrama de la Federació d’Associacions Cannàbiques Autoregulades de Catalunya al facebook.

La nova associació, situada a les  dependències d’ una antiga discoteca  del municipi, ha iniciat la seua activitat d’autoconsum de marihuana amb una cinquantena de socis ,la majoria de la població.

(L’ Ebre/J.Roig).-El primer club cànnabic d’autoconsum de les Terres de l’Ebre ja és una realitat. Segons que  explica el diari L’Ebre , una associació cannàbica d’autoconsum s’ha instal-lat a les dependencies de l’antiga discoteca Magnèsia a La Sènia. Segons ha pogut saber la publicació, aquesta societat de fumadors ja compta amb uns cinquanta socis,la major part d’ells del mateix municipi, que aporten quaranta euros anuals per consumir un màxim de cinc grams cada tres dies.
Aquestes pràctiques no impliquen cap fet delictiu mentre sigui  una entitat que cultivi les seues pròpies plantacions per a autoconsum i no hi haja entrada i sortida de marihuana. L’Ajuntament de la Sénia han assegurat a L’Ebre que no es necessita cap tipus de llicencia per obrir un club de fumadors  ,però que s’ ha incrementat la vigilància al voltant  de la nova seu cannàbica  i que la junta de portaveus que s’ havia de celebrar anit, tenia previst posar sobre la taula una moció de rebuig al nou club .