La Ràpita presenta la seva proposta gastronòmica i turística del mes de juny

Gastronomia i esports nàutics i d’aventura conviuran el proper mes de juny a Sant Carles de la Ràpita amb la Diada Tastamar, la Ruta del Tast, les Jornades del Gust i la Festa del Mar. Quatre certàmens impulsats per la Regidoria de Turisme, el Col•lectiu de Cuina La Ràpita -Delta de l’Ebre i l’Estació Nàutica Sant Carles de la Ràpita –Delta de l’Ebre, que permetran avançar-se als mesos forts de l’estiu i allargar la campanya turística. Així, la cooperació entre administració i sector privat per al desenvolupament turístic del municipi “ens permet sumar tots els actius turístics que tenim i poder oferir un ampli programa d’activitats”, segons destacava la regidora de Turisme, Rosa Anglés, en la roda de premsa que va tenir lloc ahir la tarda, al restaurant La Mar de Foc.

Pel que fa a l’oferta gastronòmica, cal diferenciar tres esdeveniments. Per una banda, la Ruta del Tast i la diada tastamar, i, per l’altra, les jornades del Gust. La Ruta del Rast es portarà a terme durant els dos primers caps de setmana de juny i consistirà en una peregrinació per diferents establiments que oferiran tapes elaborades per a l’ocasió. Cada tapa, amb una consumició inclosa, costarà 2 euros i el recorregut estarà format per un total de 17 locals entre bars, restaurants i terrasses. Es tracta d’una proposta “que vam encetar l’any passat i, donat l’èxit que va tenir, li volem donar continuïtat potenciant la marca Tastamar i incorporant-hi novetats cada any”. La novetat d’enguany serà la participació del grup de teatre local amb guies actors que amenitzaran el recorregut amb explicacions sobre la història i la gastronomia del municipi.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada