Cleries diu que no vol confrontacions en el tema del finançament del centre de dia planer

El conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries va estar ahir diumenge a Santa Bàrbara invitat per l ‘alcalde del municipi per tal de efectuar una visita a les obres de construcció del Centre de Dia (Foto J.Roig)

En els parlaments fets a la visita a les obres,ahir diumenge,tant la regidora de serveis socials com l ‘alcalde  van fer referència a la promesa incomplida   per l ‘anterior govern d ‘aportar 700.000 euros a l’ obra.
(J.Roig/T.Giné).-El conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries va estar ahir diumenge a Santa Bàrbara invitat per l ‘alcalde del municipi  per  tal de efectuar una visita a les obres de construcció del Centre de Dia que l ‘ajuntament  esta finalitzant  amb una no dissimulada preocupació perquè encara no han rebut la aportació econòmica promesa per l ‘anterior govern  i amb la que confiava el consistori  com una de les fonts de finançament.
De fet la invitació al conseller es va fer en bona part per a que aquest  pugues veure  l ‘estat de les obres i  per saber  si el nou govern assumiria el compromís.
La  regidora  de Serveis Socials,Montse Rodriguez  ja va fer esment en el seu parlament a la manca d’ interès  pel projecte que havia mostrat el govern anterior,especialment en els  4 darreres  anys ,desprès del compromís adquirit per la  ex consellera Anna Simó  d’ aportar 700.000 euros a l’ obra.

L ‘alcalde,Jordi Boronat tampoc es va estar de etzibar davant  el conseller i el públic congregat a la vista que no podia deixar de criticar en privat i en públic  que  el compromís  del tripartit no s’ havia complit  i que si l’ havien enganyat o havia de dir. Per això havia demanat  de vindre al conseller,per traslladar-li  el prec de Santa Bàrbara per a que el compromís es compleixi ara.

Per la seua banda Cleries va   dir que no volia parlar del passat ,si no de futur ,per això va dir,estava al costat de l ‘ajuntament , eludint confrontacions per mirar d’agilitzar les possibles solucions per a que l’ obra es pugi acabar.
La visita a l’ obra va servir també per a fer una jornada de portes obertes a tota la població per a que pogueren comprovar l ‘estat de les obres

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada