alcaldeweb_EDITORA9808EDITORA_4781

D ‘esquerra a dreta,Jordi Boronat i Alfred Blanch (Foto:AdSB)

Jordi Boronat, actual alcalde de Santa Bàrbara no repetirà com a candidat de Convergència i Unió a les properes Eleccions Municipals de maig de 2015.

(AdSB/J-.Roig).-Tot i que  des de  fa algunes setmanes  la rumorologia popular ja especulava amb la possibilitat de que Jordi Boronat no renoves la seua candidartura com alcaldable de la llista convergent ,finalment s’ ha confirmat el rumor i  segons que  publica la pàgina web de l’ ajuntament de Santa Bàrbara i diversos mitjans de comunició del territori, l ‘actual alcalde del municipi plega. Així ho va comunicar diumenge passat a l’assemblea local de militants i simpatitzants de Convergència, que va donar el vist-i-plau a la renúncia de Boronat a continuar com a candidat de la coalició a la població de la plana, tot acceptant els arguments bàsics que va expressar l’actual alcalde per justificar la seua retirada i que es resumirient en que,segons Boronat ,cal regenerar el projecte i en un primer terme per portar endavant aquesta regeneració cal la substitució de la persona que l’encapçala,afetgint que ,amb aquesta acció es volen aconseguir noves idees, nous projectes, noves il•lusions i nova força regenerada.

Jordi Boronat, en acabar aquest mandat farà 20 anys que està a l’Ajuntament desenvolupant responsabilitats a nivell municipal com a regidor,priemr  de Joventut i passant desprès per Festes, Hisenda, Personal, Esports o Urbanisme, a més de ser l’alcalde de Santa Bàrbara els darrers 8 anys, dos mandats complicats,segons expressa al web municipal “per la gran recessió econòmica que ha assotat la nostra societat i les administracions públiques en particular”.

Boronat, al llarg de la seva trajectòria política, ha estat conseller comarcal al Consell Comarcal del Montsià, gerent de la Federació de Convergència Democràtica de Catalunya a l’Ebre en el moment de la seva creació, membre del Consell Nacional, fundador del Fòrum de Joves Regidors de l’ACM i directiu de l’Associació Catalana de Municipis. Tasques públiques que ha compaginat amb la seva professió de psicòleg per a la protecció de la infància maltractada a l’Ebre.

En la mateixa assemblea es va proposar la designació del substitut ,aprovada per unanimitat de tota l’assemblea i delegada a l’actual tinent d’alcalde i regidor d’Ensenyament i Cultura a l’Ajuntament i vicepresident del Consell Comarcal del Montsià, Alfred Blanch que serà l’encarregat d’encapçalar la llista convergent a les eleccions municipals de 2015.

Alfred Blanch Farnós, nascut l’any 1970 és mestre d’ensenyament primari de professió i compta ja amb experiència dintre de l’administració local, tant a l’Ajuntament de Santa Bàrbara com en administracions superiors com el Consell Comarcal. Militant de Convergència Democràtica de Catalunya forma part de l’executiva comarcal del Montsià