El nou director territorial d’Ensenyament a l’Ebre es proposa recuperar la ‘noció de docent’ i reduir el fracàs escolar

La presa de possessió d’Antoni Martí va ser també una presentació del nou director a la comunitat educativa. Foto: G.M. (El Punt)

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, assisteix a la presa de possessió del nou director dels Servies Territorials d’Ensenyament a les Terres de l’Ebre

(J.Roig/ACN).-La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, va assitir ahir 20 de gener, a la presa de possessió del nou director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a les Terres de l’Ebre, Antoni Lluís Martí.

Antoni Martí és llicenciat en ciències matemàtiques per la Universitat de Barcelona. En aquesta mateixa universitat també va cursar estudis de programació i anàlisi d’aplicacions científiques.

Martí és actualment inspector en cap adjunt dels Serveis Territorials de les Terres de l’Ebre. Durant la seva trajectòria docent, ha estat professor de matemàtiques i ha ocupat diversos càrrecs directius en centres educatius. També ha participat en la posada en marxa de diferents projectes d’innovació educativa i ha desenvolupat treballs d’investigació sobre l’educació secundària obligatòria. A banda, ha estat president de la Junta de Directors de Secundària de les Terres de l’Ebre i representant a la Junta Central de Directors de Secundària.

Recuperar la ‘noció que tenia el docent’ i reduir de forma ‘dràstica’ el fracàs escolar dels últims anys són els principals objectius que s’ha marcat el nou director dels serveis territorials del Departament d’Ensenyament a les Terres de l’Ebre, Antoni Martí. El nomenament de Martí i l’acte de la seva presentació pública a la comunitat educativa va  estarmotiu del primer desplaçament oficial al territori de la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, segons ha destacat. Rigau, però, va evitar  abundar sobre la materialització dels compromisos i actuacions que el Departament tenia previstes a les Terres de l’Ebre, com el tercer IES a Tortosa, a l’espera d’analitzar la viabilitat global de la programació.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada