La Plana Ràdio enceta el proper dilluns la programació per a la temporada 2013/14

xarxa plana

(Foto:J.Roig)

El canvis en l ‘estructura dels informatius i l ‘adhesió efectiva  a la Xarxa de comunicació local,alguns dels seus  trets més destacats.

(J.Roig).-Com tot els anys i gairebé coincidint amb l ‘inici de la tardor ,La Plana Ràdio deixa enrere la seua programació d ‘estiu per donar inici a la de la temporada següent,en aquest cas 2013-2014.
Aquest “inici de curs” radiofònic permet de nou  la incorporació  de la trentena de col•laboradors que durant el període estival deixen d ‘encarregar-se dels continguts que ens presenten habitualment i que a partir d ‘ara tornen a la graella de programació.
Una programació continuada de 24 hores que iniciem al directe a partir de les set del mati amb un breu repàs de titulars amb  les noticies territorials del dia i una selecció musical fins les 8 del mati.

Aquí si que hi ha canvis respecte a anys anteriors  ja que a partir d ‘ara a aquesta hora es fa la primera connexió informativa general  amb la xarxa de Comunicació Local  de la que La Plana Ràdio en forma part des de abans de l ‘estiu,però que fins ara no s’ havia materialitzat amb una  participació formal,tant en lo referent a l ‘emissió d ‘alguns dels seus continguts, com (i això és important), en l ‘aportació de continguts de la nostra emissora a la mateixa Xarxa,lo que ha de permetre que alguns d ‘aquests continguts informatius  ,tan locals  o supralocals  tinguin un projecció a nivell de tot Catalunya .
A les 8:30 iniciarem el nostre propi informatiu local i territorial amb la “Actualitat Ebrenca”,fins a les 9 del mati,quant s’ iniciarà el ja tradicional  Magazín “El Nostre Matí” amb els continguts i col•laboradors habituals .
A banda de les connexions horàries amb el butlletins informatius de la Xarxa, a les 14h. també es connectarà per emetre  Noticies amb Xarxa fins les 15.
Per la tarda tindrem els continguts habituals de cada temporada amb  la participació dels diferents col•laboradors,tot i que alguns canviaran l’ hora d ‘emissió dels seus programes ,com per exemple els que s ‘emetien a les 15 h. els dilluns i dimarts,que seran substituïts pels programes d’ intercanvi “Formula.cat “ produït a Ràdio Canet i “Estira la llengua” una producció de Ràdio Andorra,del que hi participa també La Plana Ràdio pel seu interès  cultural i informatiu.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada