La desfilada de carrosses tanca les Festes Majors de Santa Bárbara

carrossa-pubilles-2009Feia anys que Santa Bárbara no vivia una desfilada de carrosses tan exitosa com la d’ ahir a la tarda. Un total de 13 carrosses van participar al cosso iris planer , acte  que tancava 9 dies de Festa Major que el municipi ha viscut intensament i on els bous , ball i menjars populars han estat els més multitudinaris.

“Les Perles de La Plana” , carrossa presentada per les Pubilles grans , va ser la guanyadora del concurs amb un total de 183 punts ,seguida per la de les petites que en van aconseguir 164.En tercera posició i amb 163 punts  va quedar la carrossa “No hi ha color”.

Al finalitzar la desfilada de carrosses es va procedir també al lliurament de premis a les Penyes més participatives als actes puntuables de les Festes. D’un total d’ 11 penyes , quatre van ser les més actives en aquest sentit , aconseguint el títol de Penya més participativa a les Festes 2009 la penya “Som així”.  “Més crios que mai” que va quedar en segon lloc i “Pensat i fet” en tercer”.
Pel matí, ahir diumenge, un altre acte a destacar va ser l’ organitzat per la recent constituïda Associació Aragonesa Planera amb la Primera Trobada d’ aragonesos del Montsià, Baix Ebre i Baix Maestrat. Després de la missa , el Grup de Jota de Vinaròs va fer una rondalla pels carrers del poble i una actuació  després del dinar de germanor que va aplegar més d’ un centenar de “maños”.