Les fèmines de CF Santa Bàrbara ,aquest cap de setmana són internacionals

femines

L’equip del CF Santa Bàrbara femení (Foto:Totselsgols)

Aquest cap de setmana participen a França a un torneig de de futbol femení
Les futbolistes planeres estan molt il·lusionades en participar en aquesta competició on s ‘enfronten 32 equips

(J.Roig/T.G.).-Tal i com ja vàrem avançar fa unes setmanes l ‘equip femení del CF Santa Bàrbara  ha estat invitat  participar al torneig internacional de futbol 7 femení   “Pradal Bayonas” que organitza la Union Sportive Bedaricienne de Bédarieux un municipi  amb gairebé 7000 habitants  a la regió del sud est francès de Llenguadoc Rosselló
La competició serà aquest proper cap de setmana, 22 i 23 de Juny i l’ expedició de les futbolistes planeres té previst el desplaçament per a demà divendres.
El torneig començarà el dissabte a les 14h  simultàniament als terrenys de dos equips,el  Bousquet i Lunas. L ‘equip femení del CF Santa Bàrbara debutarà  al camp de   Le Bousquet-d’Orb  on jugarà el primers partits de la fase eliminatòria  contra 4 equips francesos i suissos,segons que explicava el promotor i portaveu de l ‘equip,Alvar Aixendri.
Maite Arasa  la vicepresidenta del CF Santa Bàrbara  deia que els fa molta il•lusió participar en aquest torneig internacional i que les jugadores s’ han estat  preparant intensament per a la competició . “Es troben en forma per afrontar el repte,però no coneixem el nivell dels altres equips. Tenint en compte que són un total de 32 els equips femenins que hi participen,no serà fàcil”,deia.
Aquesta serà la sisena edició del torneig de futbol femení de Pradal Bayonas . Diumenge al matí  es jugaran les preliminars encara als camps de Bousquet i Lunas  i  finalment  tots els equips es concentraran per  la tarda a  Bousquet per als partits de classificació i la gran final .
Aquest torneig de futbol femení té molta repercussió a la regió  i serà retransmès per una  televisió de la zona. Per emportar-se  definitivament el trofeu cal guanyar-lo tres vegades.En aquesta edició opten al trofeu 32 equips de diferents països, la majoria de França, Suïssa i el de Santa Bàrbara és l’únic de les Terres de L’Ebre, de Catalunya i de l’estat Espanyol.