MITING JUNTS X SANTA BARBARA

(LPR) A l’Smartcentre i davant de més d’un centenar de persones, ahir divendres es donava al tret de sortida dels mítings de campanya electoral que durant aquests propers dies, es portaran a terme al nostre municipi.

En l’acte, estaven presents tots els membres de la llista, molts de familiars i simpatitzants, però també representants d’altres llistes electorals del municipi, que van estar atents a tot el que s’exposava.

La presidenta de la secció local Laia Pla, va sé l’encarregada de conduir l’acte que va iniciar-se amb unes paraules del Delegat del Govern a les Terres de l’Ebre Xavier Pallarès. El Delegat, va destacar que “Santa Bàrbara és un municipi que ha crescut, que s’ha fet gran, sempre liderat pel mateix partit, amb alcaldes que han donat estabilitat i han prioritzat el poble, amb governs estables i amb experiència, que escolten la gent i les seves necessitats”.

Pallarès també va fer referència a l’acte de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, com un esdeveniment de rellevància en l’àmbit de País. En l’assemblea, un dels temes que va tractar-se fou l’impuls que les cooperatives porten a terme per posar en funcionament el regadiu del Canal Xerta-Sénia. En aquest sentit, Pallarès va recordar que “estem també davant unes eleccions Europees, en les que el president Puigdemont necessita el nostre suport. Europa també és part important per a l’impuls d’aquest projecte del nostre dia a dia”.

Dos membres del partit com són Agustí Espuny i Ana Panisello, van adreçar-se també al públic. En el cas d’Espuny explicant les visions d’un Masdenvergenc que fa més de 25 anys que viu a Santa Bàrbara i la implicació que ha tingut amb les entitats del poble com, la Penya Taurina Planers pel Bous o la Penya Amics dels Cavalls. D’altra banda Ana Panisello va afirmar “ara era el moment en què podia implicar-me per treballar pel poble i per això m’he decidit a fer-ho “.

L’alcaldable Alfred Blanch en el seu torn, va fer referència a tot el que durant aquests quatre anys, el grup de Junts X Santa Bàrbara ha portat a terme “hem arranjant més de 10 carrers, hem baixat l’IVI, dotat de wïfi diferents zones, hem renovat les ordenances cíviques, ampliat l’atenció al públic de les oficines de l’ajuntament, celebrat els 25 anys de piscines municipals, hem invertit en filtres de carbó per seguir gaudint d’un aigua de qualitat, hem recuperat els gegants, reparat diferents camins, iniciat les rutes saludables, hem adquirit la finca annexa a la plaça de bous….ho podeu visualitzar als diferents magazins “ afegia.

Al seu parlament també va fer al•lusió a que “tot i que fa 40 anys que governa el mateix partit, és un grup renovat, amb ganes, amb il•lusió i projectes innovadors , amb una llista en la que només repeteixen 3 persones” . Blanch explicava que el seu grup porta 100 propostes factibles i realitzables per als quatre anys vinents, amb les quals han estat treballant des de fa mesos i també recordava als planers “la necessitat que tothom vagi a votar, ja que ens estem jugant el futur de Santa Bàrbara”.

A l’hora de parlar dels projectes, l’actual alcalde va proposar als assistents una dinàmica diferent. Van dipositar en cada seient, una proposta de les 100 que impulsa el grup, i va demanar als presents que les anessin llegint i preguntant si tenien algun dubte al respecte.

Entre les preguntes més destacades, per les quals la ciutadania va mostrar el seu interès o preocupació, foren les que feien referència a la transparència, la vigilància municipal, el projecte de l’antiga estació, la direcció del sentit únic del carrer Joan Baptista Sales o la petició d’entrada a l’AP7 al Montsià.

En la recta final del seu discurs, va destacar altres punts del programa com la finalització de l’edifici de l’ajuntament; donar accés al carrer Major des del carrer Indústria; bonificar la reparació dels edificis de més de 50 anys; rebaixar l’IBI rústic; ampliar els serveis del Centre de Dia o la creació d’un auditori municipal a l’Smartcentre.

Durant l’acte, els assistents van poder escoltar missatges de David Bonveí president del PDCAT o del mateix president de la Generalitat Quim Torra que hores abans havien estat al municipi, donant suport a la candidatura d’Alfred Blanch.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada