Unitat Planera vol que es posen topalls a les zones d’aparcament del carrer Major

20140520_084616

Zona d’aparcament on es demana l’intervenció. (Foto:J.Roig)

Els vehicles arriben fins la paret impedint el pas dels vianants que es veuen obligats a transitar per la calçada amb el consegüent perill per als mateixos

El grup a presentat una moció exposant el problema per ser debatuda al proper ple.

(J.Roig).-El grup d’Unitat Planer de Santa Bàrbara , format per la coalició ERC i PSC, han entrat al registre de l’ajuntament una moció per debatre al proper ple amb una petició on es demana a l’equip de govern de CiU que actuïn de manera urgent a les zones d’aparcament que hi ha a la part central del carrer Major.
En la moció s’explicita la necessitat de posar una protecció – límit o topall que limiti l’àrea dels aparcaments permesos, de manera que la part davantera dels vehicles no arribi fins la paret, envaint la zona de la vorera, cosa que sol passar sovint, amb lo que s’impedeix el pas normal dels vianants que es veuen obligats a circular per la calçada amb el perill que això significa.

El portaveu de UP, Fernando Llombart, deia a La Plana Ràdio que lo que demanen a la moció és que es posin els mitjans per a impedir aquest s aparcaments “salvatges” a les zones autoritzades.

Cal recordar que el tram comercial del carrer Major està diferenciat de la resta, amb les voreres limitades per uns topalls laterals que les marquen i impedeixen l’aparcament, ja que les voreres estan al mateix nivell que la calçada .En tot aquest tram, d’uns 200m. està prohibit aparcar, tret de les dos zones autoritzades a les que es referia el regidor planer.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada