Les obres de la carretera entre Ulldecona – Santa Bàrbara – Vinallop , inclouran un carril per a vehicles lents.

obrews-carretera-sta-barbara-ulldecona-fotot-de-el-puntLes obres de condicionament de la carretera T-331 entre Vinallop, Santa Bárbara i Ulldecona avancen a bon ritme i incorporaran una millora significativa no prevista inicialment: un vial per a vehicles lents, a banda i banda de la carretera. Així ho ha anunciat aquesta setmana el coordinador d’Acció Territorial del Departament de Política Territorial i Obres Públiques a l’Ebre, Antoni Sabaté.

Foto: El PUNT

«L’objectiu és minimitzar el perill viari que representa la mobilitat dels vehicles agrícoles en accedir a les finques», va explicar Sabaté, que va precisar que aquest vial no tindrà continuïtat en tot el tram de carretera que s’està millorant –21,6 quilòmetres– però sumarà uns 10,5 quilòmetres.

«L’habilitarem fora de domini públic en aquells trams on en menys de 100 metres hi haja dos entradors», va explicar. Les obres de millora de la T-331 van començar a finals de l’any passat i tenen un termini d’execució de vint mesos.

L’actuació consisteix a fer més ampla la carretera i suprimir o suavitzar els revolts més pronunciats. A més, inclou la construcció de la variant de Santa Bàrbara. Es va adjudicar per un pressupost de 19,6 milions.