Santa Bàrbara entre els 35 pobles de l’Ebre que s’aboquen a la segona onada de ‘Signa un vot’

siEl bus per la independència passara també diumenge pel nostre poble.

(J.Roig/Redacció).-Els propers dies 22 i 23 de març, l’Assemblea Nacional Catalana tornarà a realitzar una recollida intensiva de signatures de la campanya “Signa un vot”. Esta vegada, per tal de sumar esforços i arribar al màxim possible de llocs, la campanya es realitzarà juntament amb l’Associació de Municipis per la Independència.
A les Terres de l’Ebre unes 35 territorials de l’ANC muntaran parades a les seues poblacions fent que al territori s’arribi vora als 100 punts de recollida.

Entre aquestes parades per recollir aquests vots per la independència es troba Santa Bàrbara que ja va organitzar una primera taula a finals del 2013, recollint,segons els membres de “Santa Bàrbara per la independència”, 800 signatures.
Ara, per aquest proper cap de setmana, s’ha convocat una nova acció general de recollida d’adhesions a la campanya “Signa un vot”. En conseqüència, tots els planers i planeres que encara no ho hagin fet, podran exercir este dret el proper dissabte, dia 22, de 10 a 14 hores a la plaça de l’Alcalde Cid i Cid, on seran atesos per membres de l’agrupació “Santa Bàrbara per la Independència”. Xavi Forné, un dels membres de l’agrupació, explicava que poden venir a signar totes aquelles persones majors de 16 anys, encara que siguin estrangeres, com ho van fer, la vegada anterior, algun marroquí i fins i tot una parella d’escocesos.

Amb esta campanya l’ANC vol recollir el màxim de signatures per demanar al Parlament de Catalunya que exhaurisca totes les vies que hi hagi per convocar una consulta i, si no això no es permet, que es declari la independència.

D’altra banda, este cap de setmana la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, realitzarà dos actes al territori. El primer serà a la Sénia el dissabte a les 19:00 hores al Centre Obrer i el segon serà a Tortosa el diumenge a les 12:00 hores al Passeig Central del Parc Municipal.
A més, el mateix diumenge 23, el Bus per la independència que farà una ruta per diversos municipis del Territori. Aquest farà una primera parada a Tortosa i estarà fins a les 14:00 hores i desprès passarà per Santa Barbara i Masdenverge fins arribar a Amposta lloc on estarà tota la tarda.