Èxit total del curs de formació de dispositius mòbils per a gent gran.

3-WM-Tallers Smartphonesweb_EDITORA9808EDITORA_10202Santa Bàrbara ha organitzat dos tallers per a que els majors de 55 anys aprenguin a utilitzar els nous dispositius mòbils i puguin estar al dia en les noves tecnologies.

Els tallers tenen també un paper rellevant en el treball per a la inclusió social de les persones majors.

(AdSB/J. Roig/ T. G.).-L’Smartcentre acull dos tallers pràctics per aprendre a utilitzar dispositius mòbils gràcies a la Fundació Pere Tarrés i la Fundació Vodafone. La formació va començar la passada setmana i segons que explicava Amaya Pla, una de les tècniques de l’Smartcentre, consisteix en la realització de tallers pràctics de nivell inicial, d’una durada de 4 hores i totalment gratuïts per tal que la gent major, menys habituada a la utilització d’aquestes noves tecnologies, puguin entendre l’ús divers que se li pot donar a la nova generació de telèfons mòbils, més enllà del seu ús convencional, és a dir, telefonar. L’acceptació de l’activitat ha estat un èxit i un total de 36 persones majors de 55 anys de Santa Bàrbara es poden beneficiar d’aquesta formació.

La Fundació Pere Tarrés i la Fundació Vodafone Espanya han posat en marxa aquest projecte per formar persones majors de 55 anys en l’ús de les tauletes i els smartphones. L’objectiu d’aquest projecte és que les persones grans aprenguin a utilitzar els nous dispositius mòbils i puguin estar al dia en les noves tecnologies, tenint en compte la importància que tenen en la societat actual. Aprenen, per exemple, a connectar-se a una xarxa WiFi, a navegar a través de la seva tauleta i aprofitar les funcionalitats del seu telèfon mòbil per fer fotos amb la càmera, utilitzar aplicacions com WhatsApp i Skype i poder comunicar-se amb els seus, entre altres. D’aquesta manera, aquests tallers tenen també un paper rellevant en el treball per a la inclusió social de les persones.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada