Acaben les obres de l’“Hotel d’Entitats” de Santa Bárbara

 

hotel 1

L’alcalde, Alfred Blanch, presenta les instal.lacions. (Foto A.Ollés)

Ahir es va fer la presentació de les instal•lacions a les entitats locals, un cop acabades les obres de reforma del immoble on s’ha ubicat.

Els hotels d’entitats són equipaments cívics destinats a donar suport a associacions i entitats sense ànim de lucre

(J.Roig).-Al novembre de l’any 2014, Santa Bàrbara s’acollia al Programa Treball i Formació, impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat en un 50 % pel Fons Social Europeu, per contractar un paleta que, juntament amb treballadors de la brigada municipal, portaria a terme les obres de reforma de l’immoble de propietat municipal, situat al carrer Ametller, per convertir-lo en un “hotel d’entitats”.
Ahir, després de poc més d’un any, el nou equip de govern del nostre poble, presentava les instal•lacions als responsables de les entitats planeres,  perquè siguin coneixedors i sàpiguen de primera mà els serveis dels que podran disposar. Antonio Ollés, regidor de Governació, ho avançava, en una entrevista a la nostra emissora, el passat dilluns.

hotel 2

Perspectiva d’accés al pis superior (Foto:A.Ollés)

La iniciativa de construir un “Hotel d’Entitats”, i segons els responsables polítics locals, respon a la visualització d’un demanda i la necessitat de disposar d’un lloc de reunió, especialment per a aquelles entitats que no disposen d’un local propi.
De fet els “hotels d’entitats” són equipaments cívics destinats a donar suport a associacions i entitats sense ànim de lucre a través de diferents línies de col•laboració, i que faciliten el treball associatiu oferint diversos serveis per al seu desenvolupament, invitant al creixement i millora del moviment associatiu i possibilitant una relació interassociativa entre les diferents entitats del poble.
L’ Hotel d’Entitats que es presentava ahir a Santa Bàrbara, tot i que encara no té data oficial d’inauguració i falta equipar amb el corresponent mobiliari, oferirà, a les entitats que s’hi vulguin instal•lar, servies com, l’ús de despatxos per a la gestió administrativa, sala per a activitats i reunions o bústies per a recepció de correu.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada