Càritas Santa Bàrbara ha repartit 8 tones d’aliments a famílies necessitades del poble durant el 2014

10806204_10204437420249890_477932490689728715_n

Participants a la Tertúlia on, entre altres temes, es va parlar de Cáritas (Foto:T,G,)

Ahir, al programa “De tu a tu” es va recollir un 40 % menys d’aliments que l’any 2012
Des de Càritas s’ha observat també que enguany s’han repartit menys lots d’aliments que l’any passat, possiblement perquè hi ha immigrants que han tornat al seu país.

(J.Roig).-Ahir i per tercer any consecutiu, al decurs de la jornada de portes obertes que va organitzar La Plana Ràdio dintre el programa nadalenc “De tu a tu”, es van recollir uns 60 quilos d’aliments per a Càritas local, uns 15 k.  menys que l’any passat i un 40 per cent menys que el primer any en que es començava aquesta activitat solidaria que aprofita la iniciativa de l’emissora del nostre poble per tal de demanar als oients que ho desitgin una aportació en espècie  que desprès es fa arribar a aquest organisme de l’Església catòlica dedicat a la coordinació de la beneficència humanitària.
Aquesta acusada tendència a la baixa també s’està notant els darrers mesos en el repartiment del lots d’aliments que prepara Càritas local, segons que explicava Albert Caire, un dels membres de l’entitat, possiblement perquè hi ha immigrants que vivien al poble que han decidit tornar al seu país.
Tot i això, el mateix Caire explicava que, a punt de tancar l’any 2014, han repartit a Santa Bàrbara un total de 8 tones d’aliments, repartides amb 457 famílies, tant nouvingudes com locals, lo que significaria uns 400 quilos d’aliments per família, afegint que aquestes  famílies signifiquen un total de 1350 persones, de les quals 980 són adultes.
Albert Caire també volia destacar que a banda d’aquests 8.000 quilos d’aliments que ha repartit Càritas local i de l’ajut que es dona a transeünts i a les Germanetes del Pobres , enguany també s’han pagat factures d’aigua o llum a famílies que puntualment no hi poden fer front i beques menjador per a infants amb pocs recursos.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada