Els taurins planers s ‘emporten 4 premis dels 9 convocats a la Primera Gala Taurina de les Terres de l’ Ebre.

Joaquim Martí amb el bou premiat de Núñez del Cubillo (Foto:J.Martí)

Un d ‘aquests 4 premis,es compartit amb Amposta

(J.Roig).-El passat dia 1 de desembre  i organitzat per l ‘Agrupació de Penyes i Comissions Taurines del territori, es va realitzar a Sant Carles de la Ràpita  la Primera Gala Taurina de les Terres de l ‘Ebre amb l’ objectiu de  premiar l’esforç de totes aquelles penyes i comissions taurines alhora d’organitzar actes amb bous als seus pobles.
Recordem que la penya taurina Planers pels bous i la Comissió de bous del nostre poble tenien  6 nominacions de les 9 categories que es convocaven.
Finalment els taurins planers van acabar emportant-se  4 primers premis (un d ‘ells empatats amb Amposta) i 2 segons premis. Joaquim Martí,portaveu de la penya,tot i admetre que esperaven  algun premi més,deia que estan molt contents pels reconeixements territorials  obtinguts .

El concurs de ramaderies que vam poder gaudir a  Santa Bàrbara les passades Festes Majors,va guanyar el primer premi com a  millor cartell de penyes,com a millor setmana taurina,com a millor presentació de bou cerril (el bou de Núñez del Cubillo) i també com a millor tarda de bous ( la de Pedro Fumadó lo Xarnego,que va empatar amb la que va presentar a Amposta la ramaderia de Rogelio Martí).

La penya taurina Planers pels bous i la Comissió de bous de Santa Bàrbara va  aconseguir també el segon premi pel al bou de la ramaderia de Torre Estrella en dos categories:millor presentació i millor cerril embolat.

Martí afegia que el caps dels dos bous premiat al concurs de ramaderies planer,han estat dissecats i adquirits per dos membres de la penya que els mostraran a qui pugui interessar.