Santa Bàrbara incrementa el nombre de papereres per incentivar el civisme

Aquests dies s’han començat a col•locar les 30 noves que vindran a sumar-se a les 140 existents actualment.
Des de l’ajuntament es reconeix que pot ser la distribució de les actuals no era la més òptima i espera que amb aquest increment, es noti també una millora en la neteja viaria.

img_20161018_191537

Una de les noves papereres ubicada, en aquest cas, al carrer Joan Baptista Sales (Foto:J.Roig)

(J.Roig).img_20161018_191526Amb l’objectiu de que la població no tingui excuses per llençar papers o altres objectes a terra, l’ajuntament de Santa Bàrbara, a través de les regidories de Medi Ambient i Governació, augmentarà gairebé un 25 % més el nombre de papereres que actualment estan distribuïdes per tot el nucli urbá.
El regidor de Governació avançava fa uns dies des de la ràdio local aquesta intenció desprès de comprovar que l’actual distribució de les 140 papereres que hi ha repartides per la població, no estan uniformement distribuïdes, entre altres motius per les característiques urbanístiques del municipi, amb carrers molts llargs i alguns massa estrets i que no admeten espai per aquest tipus de mobiliari urbá. Olles subratllava que de les 140, gairebé 40 estan ubicades a la zona poliesportiva. Per això i desprès del corresponent estudi, les dues regidories van fer una replantejament d’aquelles zones del poble més susceptibles i apropiades per poder ubicar les 30 noves papereres que s’instal•laran.

Els treballs de col•locació d’aquestes noves papereres ja han començat i algunes ja es poden veure pels carrers i zones amb major pas de vianants del nostre municipi com són el passeig de les Escoles, el passeig de la Generalitat o el carrer Major. També se n’instal·laran de noves en llocs on fins ara no hi havien, com el Camí del Cementiri, la plaça de l’Estació o el passeig del Camp de Futbol i en alguns altres punts estratègiques.

El regidor planer deia que espera que aquesta millora es vegi reflectida en un comportament més cívic “perquè ara ja no hi haurà excusa per tirar res a terra”