Santa Bàrbara present al món amb nova imatge al seu web

(J.Roig/T.G.).-Com vàrem informar des de La Plana Ràdio a finals del passat mes de Juliol,l’ ajuntament de Santa Bàrbara estrenava ,en aquella data,nova cara a la pàgina web municipal –santabarbara.cat– després de veure la necessitat d’actualitzar, no solament l’ imatge sinó també les opcions  d ‘accessibilitat i dinàmica.

Desprès del  mesos estiuencs   i en reprendre  al 100 per 100 l ‘activitat municipal,Antonio Ollés,regidor  de Noves Tecnologies  ens feia  una primera valoració d ‘aquest canvi  que es venia gestant ja  des de la legislatura anterior.
Ollés deia també que  per a qualsevol empresa ,entitat ,ajuntament etc .,és important disposar d ‘aquesta eina de comunicació al món  per poder-te  donar   a conèixer.

D ‘altra banda Josep Torta  de l ‘empresa  “Insernet” ,que s ‘encarregat del disseny de la nova web municipal ,deia que havia estat fàcil treballar amb l ‘ajuntament de Santa Bàrbara perquè ja es tenia clar que era lo que es volia, : diferenciar  l’ imatge de la pàgina ,que era pràcticament la mateixa de tots  los ajuntaments de la demarcació i afegir  nous continguts que amb l’antic disseny no es podien encabir.

L’ empresa va proposar tres maquetes  diferents i finalment,de la mescla  de les tres propostes va acabar sorgint l’actual on destaquen el colors roig i blanc  que són els de la bandera del poble i també i destaca el gris als diferents botons laterals.
La capçalera de la web ara és dinàmica i inclou diverses fotografies del municipi. Continua tenint un cos central dedicat a les noticies locals i pestanyes que enllacen a seccions com el municipi,turisme i lleure o associacions i entitats .Te també dos franges laterals que donen accés a diferents apartats .Els de  la esquerra  donen accés a les diferents regidories ,alcaldia  i tràmits i gestions locals en línia,així com a la guia comercial del poble ,els diferents números de la revista  municipal o les activitats festives   i esportives.

Finalment la regidoria també a advertit que la pàgina està encara  en procés de millora dels continguts dintre del  període de prova per  corregir deficiències,acabar d’ enllaçar apartats i els seus corresponents continguts i inserir-hi un contador de visites.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada