L ‘Associació de Jubilats de Santa Bàrbara i l ‘ajuntament ,organitzen la revetlla de Sant Joan

Foto: Fernando Arasa-President Jubilats

La crisi també afecta algunes activitats dels jubilats planers com el concert del dia del Homenatge a la Vellesa o el viatge estrella que  cada any organitza l ‘associació a un país europeu.

(J. Roig) El nou president de l ‘Associació de Jubilats de Santa Bàrbara,Fernando Arasa , passava per la nostra emissora per fer un resum de les activitats que la entitat a dut a terme  en el primer  trimestre del seu mandat  i per avançar les que es preveuen per a les properes setmanes.

La més immediata,la revetlla de Sant Joan que ,amb la col•laboració de l‘ajuntament,organitzen aquest proper dissabte  a la seua seu social,amb un sopar ball obert a tot el poble i que comptarà amb l ‘actuació del trio Iberia .

Arasa comentava també que la crisis i les retallades també afecten alguns dels actes que organitza l ‘associació com per exemple l ‘entranyable  jornada d’ Homenatge a la gent gran que cada any es du a terme durant les Festes Majors.

Els president dels jubilats planers deia que com a conseqüència de l’ajustament en els pressupost  d ‘aquesta partida,la regidora de Festes li havia comunicat que enguany  en lloc de l ‘habitual concert de l’ orquestra que actuava per la nit al
ball,serà la Unió Musical Jaume Balmes la que qui aprofitarà per oferir el seu Concert de Festa Major,que es complementarà també amb l ‘actuació de dansa que des de fa un parell  d ‘anys fan algunes sòcies de l’ Associació.

Finalment el president dels jubilats planers deia que ,el que ells anomenen “viatge estrella” i que els darrers anys els ha portat  a diferents països europeu com  França i Holanda entre altres,enguany també es veurà afectat per la disponibilitat pressupostaria,per això i donada la situació general de crisi,el viatge segurament que serà a una comunitat espanyola,possiblement   a Andalusia.

En quant a les activitats habituals de l ‘entitat, Arasa deia que una de les de  més  èxit segueix sent la gimnàstica per a gent gran que es fa el dimarts i divendres i a la que hi assisteixen un total de 65 associats,64 dones i un home i naturalment ,el  ball dels diumenges considerada  l ‘activitat social de l ‘entitat  més vital:

“sense aquest tipus d ‘activitats,que faríem els diumenges la gent gran ? quedar-nos a casa de cara a la tele ?” justificava el president.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada