Se fa saber que avui s ‘estrena a Santa Bàrbara “Se fa saber”

zoraida_rossello_ok

Zoraida Rosello (Foto aguaita.cat)

El documental, obra  de la realitzadora d ‘arrels planeres Zoraida Rosselló, és un retrat costumista i pintoresc   de Santa Bàrbara  a través de set personatges carismàtics del municipi.

“Se fa saber” també  es presentarà  properament i fora de competició, a la  21ª Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona 2013 en l’apartat de territoris fronterers.

(J.Roig/T.G.).-Anava per a geòloga però a acabat convertint-se en directora i realitzadora de documentals i curts  .Es tracta de la jove barcelonina de pares planers  Zoraida Roselló que avui presenta a Santa Bàrbara el seu primer treball “Se fa saber” un  documental  de 80 minuts de durada on l ‘autora retrata sis o set  personatges que conviuen en un espai comú com és un poble,en aquest cas,el nostre  i sense seguir un fil argumental concret.

L ‘autora deia que a l’ hora de triar  els personatges que surten al documental va  procurar que foren persones que no estesin condicionats per la presència de la càmera  i que el seu comportament davant la mateixa fora l’habitual en elles i d ‘altra banda que estiguessin relacionats amb diferents camps locals que volia treballar com l ‘agricultura,l’ immigració,d’identitat planera  o el caràcter de la gent del poble que és,segon Roselló ,lo que li dona valor  a l ‘obra.

“Se fa saber” també  es presentarà  properament i fora de competició, a la  21ª Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona 2013.
La Mostra és una aposta per la promoció i difusió del treball de les cineastes en particular i de la cultura de les dones en general. Curiosament a el treball de Zoraida participarà en  l ‘apartat de documentals de territoris fronterers,juntament amb obres que representen Pakistan i Iran. Serà el  6 de juny a les 9 de la nit.

L’ estrena  d ‘aquest documental ,que ha aixecat força expectació  entre el veïnat ,  es farà  però a Santa Bàrbara  aquesta mateixa  tarda a les set trenta  al Centre Cultural i la seua autora confessava que li agradaria que hi haguera  un petit debat o torn de preguntes en finalitzar  el visionat, per conèixer l’ opinió dels assistents  .Recordem que l ‘entrada és gratuïta.

5 respostes
  1. raul
    raul says:

    Josep,veix molts comentaris sobre les noticies que mos fas saver;pero m´agradaria llegirlos. ¿ perque desapareixen ? ¿ que es el qu´en faix malament?

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada