Enguany, a les Festes de Santa Bàrbara tindrem menys bous però de la mateixa qualitat.

Els organitzadors dels actes taurins veuen retallat el seu pressupost en 5.000 euros i han optat per reduir actes abans que baixar la qualitat del concurs de ramaderies.

(J.Roig).-Els reajustaments que la regidoria  de Festes de Santa Bàrbara ha de fer  enguany a l’ hora de programar les activitats per a les properes Festes Majors,després de que la partida destinada a les mateixes hagi patit una retallada d’ uns 40 mil euros ,afectarà també a la comissió de bous que juntament amb la Penya Planers pels Bous,s’encarreguen d’ organitzar els actes taurins a les festes planeres.

Ximo Martí,com a portaveu de les mateixes  explicava a La Plana Ràdio que ja han estat informats de que la partida que es destina a aquets actes es veurà reduïda en 5000 euros.

Tot i aquesta retallada al pressupost ,Martí  s’ afanyava a dir  que lo que tenen clar és que el Concurs de Ramaderies,  que tant bons resultats ha donat els darreres anys, no pot baixar de qualitat,per lo que han optat per retallar actes en lloc de minvar la categoria de les ramaderies participants.

Així,per adaptar-se al pressupost,el primer divendres de Festes, els bous embolats que es faran, seran els que ha comprat la Penya Planers pels Bous amb recursos propis. Es treuran també dues matinades de vaquetes i el bou cerril que tots els anys desencaixonava la ramaderia de Benavent.

Martí afegia que s’ havia pensat també de treure el bou capllast infantil que es fa el primer dissabte de Festes,però s ‘està en negociacions amb la ramaderia d’ Hilari Princep , que és qui porta el bou gran, per veure si “els pot regalar” també el que es fa per als petits.

Finalment Martí també avançava que les ramaderies que participaran al Concurs seran les mateixes que l ‘any passat però en dies diferents.

1 resposta

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada