L’ ajuntament de Santa Bàrbara esta pagant als proveïdors en terminis que no superen els 25 dies.

Santa Bàrbara faça.ajuntamentL ‘alcalde diu que les arques municipals estan passant un bon moment econòmic.
De fet, el nostre municipi està entre els deu més sanejats del territori

(J.Roig/T.G.).-Segons l ‘alcalde de Santa Bàrbara,tot i les dificultats econòmiques generalitzades,  el nostre ajuntament està passant un bon moment econòmic. Així va quedar palès en la darrera sessió plenària emesa per la Plana Ràdio el passat mes de novembre  i en el que es van presentar i aprovar els  informes de secretaria i del departament d’ intervenció segons els quals això és així.
Jordi Boronat deia a la nostra emissora que aquesta afirmació la corrobora el fet de que, segons dades fetes publiques al passat  mes de Maig pel Ministeri d’Hisenda,a nivell de les Terres de l’Ebre,Santa Bàrbara ocupa el lloc número vuit d ‘entre els 10 municipis menys endeutats del territori,per darrera de Benissanet i per davant de Freginals.Un altra prova d ‘aquesta bonança econòmica és el fet de que  s ‘està pagant als proveïdors en terminis que ,de mitjana,no superen  els 25 dies,emfatitzava Boronat.

De fet,l ‘ajuntament de Santa Bàrbara el passat mes de Novembre va aprovar també el pressupost municipal per al 2014 que ascendeixen a 3.046.058,99 d’euros  i que prioritzen, segons va dir l ‘alcalde, la inversió tal i com s’ ha vingut fent els darreres exercicis. A aquest concepte precisament es destinaran  803.424,73 euros, bona part dels quals s’ invertiran en la canalització del carrer Victòria (el que coneixem popularment com a “barranquet”). També s’ urbanitzarà la nova  plaça de la Independència (treballs que ja han començat amb el removiment de terres) o  en  la millora de diversos camins així com a l’acabament de la remodelació del Centre Cultural o del Cementiri.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada