La Biblioteca de Santa Bàrbara ,ara ,també al Facebook

(ASB).-La Biblioteca José Escudé de Santa Bàrbara ha creat una pàgina al Facebook. Cada cop més són les biblioteques públiques que ja disposen d’un perfil propi al Facebook amb la intenció d’integrar la filosofia “web 2.0” als serveis que proporcionen als seus usuaris per tal d’interactuar i dinamitzar serveis bibliotecaris i altres serveis.

A través de Facebook, la biblioteca vol propiciar que tant els usuaris com els no usuaris puguin assabentar-se dels esdeveniments que s’organitzen, les activitats que es realitzen i, en definitiva, promoure i dinamitzar les seccions i serveis que ofereix la mateixa biblioteca.

La pàgina de la biblioteca de Santa Bàrbara és accessible sense que s’hagi de tenir un perfil Facebook, o sigui que tothom pot accedir-hi lliurement i visitar els esdeveniments que es produeixen i veure totes les informacions que es generin amb la participació de tots els perfils que els agradi la pàgina.
Tothom que vulgui accedir a la pàgina Facebook de la biblioteca de Santa Bàrbara pot fer-ho a través de: http://www.facebook.com/pages/Santa-Barbara-Spain/Biblioteca-Santa-Barbara/152972038073201.