El reciclatge perd embranzida a Santa Bàrbara

contenidors-poble

La Regidoria de Medi Ambient de Santa Bàrbara ha expressat la seua sorpresa i malestar davant el gir inesperat que a pres al municipi el comportament ciutadà en quan a l ‘hora de procedir a dipositar les  deixalles als contenidors apropiats.

Jordi Roé, el responsable de l’àrea , deia no entendre com podia ser que quan es porta un any amb el nou sistema de recollida selectiva amb els  contenidors soterrats i després de que els primers mesos va haver un canvi destacat en quan als hàbits dels ciutadans en aquest sentit ,ara ,des del passat mes de juny , hi hagi hagut un augment tan desmesurat de impropis , es a dir , aquelles matèries que es mesclen als contenidors que no toca.

Roé  lamentava aquesta actitud d’ alguns ciutadans ,perquè acabarà perjudicant les butxaques de tot el poble , ja que aquesta mala gestió del reciclatge farà augmentar el cost del servei i per tan la taxa que s’ aplica pel mateix.

Roé  recordava que l ‘any passat el Consorci que gestiona la recollida d’ escombraries  al Montsià va pujar un 10 per cent el cost del servei. Augment que l ‘ajuntament planer no va aplicar ,pensant que la ciutadania podria estalviar-se’l ,fent un bon us del nou sistema de recollida i  aprofitant l ‘abaratiment  de costos per les bonificacions que s’ apliquen als municipis que millor reciclen.

Ara ,deia Roé ,si es continua així , ”el números no surtiran i és una llàstima després de l ‘esforç que està fent l ‘ajuntament per no apujar impostos”

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada