Santa Bàrbara invertirà gairebé 300.000 euros en la renovació del paviment del carrer Verge de Montserrat.

Són diners procedents del romanent pressupostari de l’exercici anterior que s’eleva gairebé als 750.000 euros.
Part d’aquests diners permetran també amortitzar tots els prestes de l’ajuntament.

c verge de montserrat 2016

Detall paviment del C/ Verge de Montserrat (J. Roig)

(J.Roig/T.G.).-La bona situació econòmica en la que es troba actualment l’ajuntament de Santa Bàrbara, segons es desprenia dels comptes del tancament de l’exercici pressupostari dels 2015, que es van presentar i aprovar al ple del passat mes d’Abril, permetrà al nostre municipi amortitzar tot el préstec i invertir la resta en diferents actuacions.

Alfred Blanch, alcalde de Santa Bàrbara deia sentir-se satisfet del romanent que ha quedat del tancament pressupostari de l’any passat que, recordem , puja un a un total de 750.000 euros i que situa al nostre municipi en una nivell d’endeutament del 3%. Blanch deia que , com la llei de racionalització dels serveis municipals obliga a amortitzar préstecs, part d’aquesta quantitat s’invertirà en liquidar el poc que tenim i la resta en actuacions com la renovació i millora del paviment d’alguns carrers, començant pel Verge de Montserrat al que es destinaran entre 250 i 300.000 euros.

Encara que les obres, segons l’alcalde, no començaran fins al proper mes de Setembre, la passada setmana van començar ja els primers treballs topogràfics.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada