Instal•len una càmera de seguretat al Cementiri de Santa Bàrbara

RETOL

La mesura és conseqüència de les bretolades que, temps enrere, es van fer a la capella del fossar.
De moment el Consistori no contempla dotar d’il•luminació ni el Passeig ni el Cementiri
Ara per ara no es pot assumir el cost d’estendre una nova línia elèctrica ni el de les faroles
(J.Roig).-Al mes d’Octubre de l’any passat es van produir una sèrie d’actes vandàlics i pintades obscenes a l’entrada del cementiri municipal de Santa, als lavabos i especialment a la capella que havia estat restaurada uns mesos abans amb una escena complerta de l ‘enterrament de Crist. Els vàndals sembla que es van acarnissar-se molt especialment amb aquestes pintures, afegint-hi una sèrie de dibuixos de caire sexual.
Per tal d’intentar evitar aquest tipus d’accions, Antonio Olles, regidor de Governació del nostre ajuntament, deia que s’ ha decidit posar un focus que il•lumini l’entrada del fossar i una càmera de vigilància per poder controlar qui hi entra i surt.

D’altra banda Olles negava que, en principi almenys, l’equip de govern planer tingui previst dotar d’enllumenat el Passeig del Cementiri. L’elevat cost de les faroles que es necessitarien per il•luminar els gairebé 1.000 metres que separen el fossar del casc urbá del poble, més el de fer-hi arribar la llum amb una línia elèctrica nova, no compensaria l’ us que se li pugui donar a aquest servei. “No és una prioritat”, deia el regidor.

Es desconeix el cost que suposaria la nova línia elèctrica, però es calcula que per dotar d’il•luminació el Passeig del Cementiri serien necessàries 20 faroles amb un cost aproximat de 30.000 euros.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada