Poca participació al Concurs Literari Sant Jordi Vila de Santa Bàrbara

premisliterarisweb_EDITORA9808EDITORA_3101La regidoria de cultura diu  que es valorarà si cal fer canvis en la convocatòria,però no es planteja la seua supressió.
El premi,dedicat enguany a la poesia  i convocat bianualment com el de narrativa, ha tingut solament 12 participants.

(J.Roig/T.G.).-A principis del passat mes de gener es va fer pública la convocatòria del  XXII concurs literari Sant Jordi vila de Santa Bàrbara, que enguany,seguint la iniciativa encetada l’any passat d ‘agrupar la convocatòria de manera bianual en les modalitats de narrativa per un costat i assaig i poesia per l ‘altre, es va dedicar, precisament a aquestes darreres modalitats.
Divendres passat acabava el termini per poder presentar els originals i segons que explicava a la nostra emissora el regidor de Cultura, Alfred Blanch la participació ha estat menys de la que seria de desitjar,reconeixent que li hauria agradat que fóra més nombrosa ja que finalment solament s’ han presentat una dotzena d’ obres.

Tot  i que la modalitat de poesia sempre ha tingut una participació més baixa que no pas la narrativa, “fins ara no ens havíem trobat  tan clarament amb  una participació tan minsa” es lamentava Blanch.
Davant d ‘aquesta situació un poc decebedora, el regidor de Cultura planer deia que es valorarà si cal tornar a fer canvis en quant a la fórmula  emprada per aquesta convocatòria cultural, però que, de moment, en cap cas es planteja suspendre el concurs.
Blanch reconeixia que la modalitat de poesia  pot ser és més complicada que la narrativa i això pot ser frena una participació més nombrosa tot i dir que,l‘existència al territori de diferents grups i associacions poètiques, hauria de fer pensar que no fos així.

En qualsevol cas, el veredicte del jurat es farà públic el dia 12 d’abril de 2013. El mateix dia es donarà a conèixer la data del lliurament dels premis. Recordem que el premi està dotat en 300 euros i un accèssit de 60, tots dos donats per l’ ajuntament de Santa Bàrbara.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada