Els Jubilats han d’escollir nou president el proper diumenge

1966672_10202395060072162_1316023877_n

José Valldepérez i Xavier Casado, d’esquerra a dreta, ahir als estudis de La Plana Ràdio.(Foto: T.G.)

El termini per presentar candidatures acaba demà i segons el secretari de l’entitat, encara no ho ha fet ningú.

Això fa preveure que el càrrec recaurà en l’actual vicepresident Josep Valldepérez.

L’Associació de Jubilats i Pensionistes de Santa Bàrbara a convocat per aquest proper diumenge, 23 de Febrer, l’ Assemblea General anual amb la renovació de la meitat de la junta i l’elecció de nou president, com a punts principals a tractar.

La renovació parcial de la junta bé marcada pels estatuts de l’entitat, i l’elecció del nou president s’ha fet necessària desprès de la mort, a finals de l’any passat, de Fernando Arasa, qui fins a aquell moment ostentava el càrrec.
Xavier Casadó, secretari de l’Associació, explicava a la nostra emissora, que el termini per presentar candidatures encara resta obert fins a demà dimecres, 19 de febrer, i que fins al moment, no s’ha presentat ningú més, lo que fa preveure que passarà a ocupar el càrrec vacant, l’actual vicepresident, Josep Valldepérez.
Cas de que surti la mateixa junta, el vicepresident, Josep Valldepérez , deia que la filosofia de l’entitat seguirà essent la mateixa, amb la voluntat d’organitzar les diferents activitats com s’ha vingut fent fins ara: balls, viatges, gimnàstica, etc.
L’Associació de Jubilats planera va organitzar aquest passat diumenge i com ja és tradició tots els anys per Sant Valentí, la festa homenatge a les parelles de socis que celebren les seus noves d’or. El vicepresident deia que va ser una festa molt bonica, però al mateix temps lamentava que solament hi haguera tres parelles participants.