Un pessebre de 6 metres de longitud i un d’un pam i mig, atraccions a la Fira de l’Oli

pessebre

Un dels pessebres construits baix la direcció de les germanes Caballé (Foto:M.Caballé)

Santa Bàrbara presenta aquest cap de setmana una exposició de pessebres al recinte firal.
Se’n podran veure una desena i han estat confeccionat al taller organitzat perles Dones Planeres.

(J.Roig/T.G.).-Una de les novetats que presentarà enguany la Fira de l’Oli, que es celebrarà aquest cap de setmana a Santa Bàrbara, serà l’ instal•lació d’una tercera carpa amb la intenció de crear, cada any, un espai temàtic diferent que complementi l’esdeveniment.

Enguany, tal i com ja vàrem avançar fa uns dies, aquest espai estarà dedicat a la tradició pessebrista amb una gran exposició de pessebres artesanals confeccionats per mestresses de casa del nostre poble, al taller organitzat les l’Associació de Dones Planeres baix la direcció de Maribel Caballé, qui, juntament amb la seua germana Alina, han convertit la seua afició a les manualitats en la satisfacció de muntar, per aquestes dates i a títol personal, un pessebre gegant, elaborat pràcticament tot amb materials treballats per elles mateixes. Enguany, aquesta afició l’han volgut compartirt amb les dones que han participat al curs de confecció de pessebres.
Maribel explicava a La Plana Ràdio que, en aquesta nadalenca exposició, es mostrarà el treball realitzat les darreres setmanes per les alumnes del taller. Un desena de pessebres de diverses tipologies i mides. . De fet se’n podrà veure des d’un de gegant que fa 6 metres, fins a un “mini” d’uns 30 cm.

A banda dels pessebres, en aquest nou espai temàtic que estarà obert durant els dies i horaris de la fira, també s’hi podran trobar i comprar una gran diversitat de productes nadalencs.