Tot i la crisi,La Fira de l’ Oli Novell de Santa Bàrbara ,torna a omplir.

La Regidora de Fires i Festes,Judit Lleixà, en l ‘acte d’inauguració de la Fira de l’ any passat. (Foto La Plana Ràdio)

(J.Roig)

Ha hagut tendència a demanar menys metres d ‘estand ,però al final,segons  l’ organització a fet falta lloc.

En un primer contacte amb la regidoria de Fires di Festes del nostre municipi ,hem pogut saber que enguany la Fira de l’ Oli Novell ,els Cítrics i el Comerç Local torna a penjar el cartell de “no hi ha més lloc”. Judit Lleixà ,responsable de l’ area ,ens explicava que ,a dos dies de l’ inauguració els espais estan al complert  amb un total de 65 expositors .Lleixà reconeixia però,que  ha hagut una tendència a demanar menys metres d ‘estand,tot i que al final s’ acabat omplint.
La regidora explicava també que s’ ha procurat mantenir els preus dels estands ,pujant solament l’ equivalent al ‘augment de l’ IVA. A part d ‘aquesta contenció en cost, enguany s’ ha ofert  als expositors una novetat,la promoció gratuïta dels seus establiments o negocis,des de la ràdio municipal en forma de paquets  publicitaris que s’ estan emeten des de aquesta setmana i fins el proper diumenge.
La XIV Fira de l’ Oli Novell ,els Cítrics i el Comerç Local obrirà les seues portes aquest divendres,19 de Novembre a les 10 del mati,tot i que no serà inaugurada oficialment  fins a les 18:30 aproximadament  per l ‘alcalde d’ Arnes i Diputat al Parlament Català Xavier Pallarès.
Recordem que l ‘entrada a la fira de Santa Bàrbara és gratuïta i que a més a més, si es participa al ‘enquesta que es pot emplenar passant per l ‘estand de l’ajuntament,es podrà guanyar un dels vuit  sopars  per a dues persones,oferts per cadascun dels restaurants que participen a les Jornades Gastronòmiques de la cuina de l’ Oli que s ‘estan duent a terme aquets dies a Santa Bàrbara