Aquest curs, l’escola de música de Santa Bàrbara ofereix també classes de guitarra

unio musical

Unió Musical Jaume Balmes (Foto: Tornaveu.cat)

És la primera vegada que ofereix aquesta possibilitat per estudiar un instrument que no és pròpiament de banda.
La banda darrerament ha participat a la Trobada Nacional de Bandes de Música de Catalunya i va ser la banda invitada a l’Escola d’Estiu a Prada de Conflent
L’entitat celebrarà el seu 25é aniversari el proper 2015

(J.Roig/T.G.).-La Unió Musical Jaume Balmes de Santa Bàrbara ha iniciat el curs amb algunes novetats destacades, com per exemple l’oferta  de la seua Escola de Música per a donar classes de nous instruments, que no són pròpiament instruments de banda, com la guitarra

El director del centre, Marc Subirats, deia que el curs ha començat amb gairebé una desena més d’alumnes, cosa que no està gents malament tenint en compte les dificultats econòmiques per les que estan passant actualment moltes famílies. Subirats també explicava que encara que, com escola de música, la prioritat és potenciar l’aprenentatge dels instruments propis d’una banda, cal estar obert a totes les possibilitats. Així dons i responent a la demanda d’un grup d’alumnes, enguany, per primer cop, l’escola “Germans Flarets” inclourà també classes de guitarra.

La Unió Musical Jaume Balmes va ser també una de les 25 bandes catalanes que van participar  a Barcelona a la tradicional Trobada Nacional de Bandes de Música de Catalunya el passat 4 d’octubre i en la que hi van prendre part un miler de músics catalans.

Finalment Paco Casado, president de l’entitat, ens recordava que el passat mes d’agost, la Unió Musical Jaume Balmes va ser la banda invitada a participar a l’Escola d’Estiu a Prada de Conflent oferint un concert molt emotiu, on l’ interpretació de Els Segadors va tenir una resposta “espectacular, tothom es va aixecar de la cadira”, emfatitzava Casado.
El president també ens avançava que estan preparant el calendari d’activitats per celebrar els 25 anys que l’entitat complirà el proper 2015.