Les investigacions científiques del Delta arriben a la Xina.

(LPR) El biòleg Planer, Carles Ibáñez ha estat convidat a Quingdao, al sud de Pequín, en una visita de deu dies, on impartirà diferents conferències entre d’altres al Fòrum Aoshan i al Congrés Internacional de Ciències Marines.

L’investigador Carles Ibáñez ha estat convidat a la Xina i més concret a la ciutat de Quingdao al Sud de Pequín, per a realitzar diferents conferències en Universitats i al Congrés Internacional de Ciències Marines, relacionats amb la gestió dels rius, el tractament d’aigües urbanes o el canvi climàtic entre d’altres.

Segons ens explicava el Bioleg a la Plana Ràdio, els problemes de contaminació dels rius, són semblants als que tenim al Delta, tot i que per la densitat i extensió del país,  la gestió dels mateixos és més complexa.

Ibáñez argumentava, que la Xina tecnològicament està molt avançada, però en temes ambientals, en lleis i regulacions, els queda molt camí per recórrer. El fet de tenir investigacions científiques com les que l’investigador aportarà, en les seves conferències,  farà que les mesures que puguin prendre siguin més efectives a l’hora d’abordar aquests problemes.

Carles Ibañez juntament amb Jose Peñuelas del Consell Superior d’investigacions Científiques, han publicat recentment a la revista Science un article que posa en evidència la gestió dels rius on demostren que el tractament de les aigües urbanes provoquen canvis indesitjables en la flora i fauna i que s’exposaran entre d’altres en aquest país.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada