El darrer dissabte de setembre es farà la segona Gala Taurina de les Terres de l’ Ebre

gala-taurina

Gala Taurina celebrada a Santa Bàrbara (Foto:J.Roig)

(Redacció/J.Roig).-La Comissió de bous de Santa Bàrbara enguany opta a tres  dels premis que es convoquen :Millor bou embolat de corro ,millor tarda de vaques  i millor setmana taurina.
L’ Agrupació  posa un especial  interès  en demanar que les penyes, comissions o particulars s’impliquin en aquesta iniciativa participant d’aquesta Gala Taurina.

L’Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’Ebre està organitzant per al dia 28 de SETEMBRE del 2013 per segona vegada al nostre territori una Gala Taurina on es farà entrega d’una sèrie  de premis als millors esdeveniments taurins realitzats a les Terres de l’Ebre i en bona mesura això és gràcies a la labor que des de les penyes i comissionses ve  fent en defensa de les nostres tradicions.

La festa dels bous com en moltes vegades ha reivindicat l’Agrupació  és l’expressió festiva més important que tenim als nostres pobles i un  fet diferencial de la resta del país. D’aquí doncs que aquesta Gala Taurina vol ser una festa ebrenca en pro a la nostra gran tradició que són els bous  que es celebrant als nostres pobles.
És per això que s ‘esta organitzant un sopar de gala a l’Auditori del recinte firal d’Amposta,  que donarà pas a l’entrega dels Premis Taurins Terres de l’Ebre en les seves tres modalitats ( a la col•laboració, a la difusió de la festa a l’exterior de les Terres de l’Ebre i a la defensa activa de la festa). I posteriorment a l’entrega d’aquests premis es procedirà a la entrega dels premis als Millors de l’any 2013. Tot això vindrà precedit de la Assemblea General Ordinària de Socis i elecció i pressa de possessió de la nova Junta Directiva,  que faran el mateix dia per la tarda segons l’ordre del dia establert.

Des de l’ Agrupació es demana que les penyes, comissions o particulars, verdaders promotors i organitzadors d’actes taurins als nostres pobles  s’impliquin amb aquesta iniciativa participant d’aquesta Gala Taurina. El preu del sopar de la Gala   és de 19,50 € per persona .
Un cop finalitzada la gala taurina hi haurà música per animar la festa.
El termini màxim de reserves  és e l dia 22 de setembre.
El premis que es convoquen  són

1.- MILLOR PROVA BOU CERRIL:

2.- MILLOR BOU EMBOLAT CERRIL:

3.- MILLOR PRESENTACIÓ BOU CERRIL:

4.- MILLOR CARTELL BOUS CERRILS PENYES:

5.- PREMI AL BOU MÉS COMPLERT (PROVA –EMBOLADA):

6.- MILLOR BOU CAPLLAÇAT

7.- MILLOR BOU EMBOLAT DE CORRO:

8.- MILLOR TARDA VAQUES:

9.- MILLOR SETMANA TAURINA:

10.-  MILLOR RECUPERACIÓ ACTES TAURINS:
Enguany el nostre poble solament  opta a tres dels 10 premis  que es convoquen:Millor bou embolat de corro  amb el Bou “Valenciano” de Hilario Princep  ,millor tarda de vaques  per la ramaderia de Pedro Fumadó i millor setmana taurina    amb el Concurs de ramaderies Vila de Santa Barbara  presentat a les darreres Festes Majors
La forma de votació serà donant als nominats de cada categoria  3, 2 i 1 vot  i fer-la   arribar a l’Agrupació com a màxim el dia 22 de setembre de 2013.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada