Aquesta setmana es fan les preinscripcions per al Centre Obert l’ Oliveta

lolivetaDes de la regidoria de Serveis Socials de l ‘ajuntament de Santa Bàrbara s’ ha informat de l’ obertura del període de preinscripcions per al curs 2009-2010.

El Centre Obert l’Oliveta és un servei gratuït  que ofereix l’ ajuntament planer  als infants del municipi que estiguin cursant educació primària  ,per a que  , quan surten del col•legi, puguen anar  a jugar , fer els deures, manualitats i altres activitats. El Centre  obre tots els dies lectius, de les 17 fins a les 19.30 hores.

Montse Rodriguez , regidora de Serveis Socials de Santa Bàrbara, explicava que en aquest curs es treballaran tallers diversos com puguin ser: coeducació, manualitats, taller de salut i cuina, taller de dinàmiques, taller de biblioteca i el programa “Els meus amics, el meu jardí” que està editat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. En el dia a dia del centre també es treballen els hàbits alimentaris i higiènics, i valors com l’amistat, la responsabilitat, el treball en equip, la paciència, etc.

Les preinscripcions per al Centre Obert seran els dies 16, 17 i 18 del mes de setembre, en horari de 9 a 14 hores i de 16 a 20 hores.

Rodriguez informava també que ,tot i comptar amb 30 places, el  Centre no  pot donar resposta  a tota la demanda que hi ha d’ aquest  servei  .Es per això que un any més  per accedir-hi es tindran en compte una sèrie de criteris on s’adjudicarà una puntuació a cada sol•licitud.

Per tal de fer efectiva la preinscripció és necessari portar una sèrie de documentació com una fotocòpia del DNI i de la TIS del nen/a, així com del DNI dels pares, i dels certificats que acreditin les situacions que es valoren, com el títol de família nombrosa, el certificat acreditatiu de família monoparental, o el certificat de valoració de disminució.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada